Cele mai citite
 


Brăila a primit 70.500 lei pentru achiziţionarea dozelor de vaccin antigripal
marţi, 25 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sătate Publică (DSP) Brăila a primit 70.500 lei de la Ministerul Sănătăţii pentru achiziţionarea dozelor de vaccin antigripal pentru sezonul rece 2011-2012, potrivit purtătorului de cuvânt al DSP, Andreia Gavrilescu.
Fondurile sunt destinate achiziţionării a 6.400 doze de vaccin antigripal, iar DSP a demarat deja procedura de licitaţie, urmând ca din 7 noiembrie să poată începe campania de imunizare a populaţiei.
Vaccinurile antigripale fabricate pentru acest sezon rece vor conţine aceleaşi tulpini ca şi cele produse anul trecut, inclusiv cea a virusului gripei porcine.
Medicii susţin că imunizarea populaţiei se face în sezonul pregripal, respectiv înainte de jumătatea lunii noiembrie, când deja încep să apară primele cazuri. AGERPRES/ (AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.
Brăila: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproximativ 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a primit aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, după cum a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Dumitra Orăşanu.
Suceava: Aproximativ 2.000 doze vaccin antigripal, repartizate de Ministerul Sănătăţii judeţului Ministerul Sănătăţii a repartizat judeţului Suceava 1.990 doze de vaccin împotriva gripei de sezon, a declarat, marţi, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Cătălina Zorescu.
MS: Toate cele un milion de doze de vaccin antigripal vor fi puse la dispoziţie gratuit persoanelor cu risc Toate cele un milion de doze de vaccin antigripal pe care Ministerul Sănătăţii le va pune gratuit la dispoziţie pentru imunizarea cu prioritate a persoanelor cu risc ridicat de îmbolnăvire vor fi distribuite în teritoriu în mai multe tranşe, până la data de 15 ianuarie 2014, astfel încât să fie asigurat...
MS: 500.000 de doze de vaccin antigripal în sezonul 2015-2016; aproximativ 80.000 de persoane vaccinate de la demararea campaniei Aproximativ 80.000 de persoane au fost vaccinate în primele două săptămâni de la demararea campaniei de vaccinare gratuită a Ministerului Sănătăţii împotriva gripei de sezon, informează un comunicat al MS transmis joi AGERPRES.
Ministerul Sănătăţii va achiziţiona 500.000 de doze de vaccin antigripal Ministerul Sănătăţii va derula şi anul acesta campania gratuită de vaccinare împotriva gripei de sezon şi va achiziţiona 500.000 de doze de vaccin antigripal, a declarat vineri, pentru AGERPRES, directorul de comunicare al ministerului, Oana Grigore.