Cele mai citite
 


Exporturile Antibiotice în SUA vor creştere semnificativ în 2012, ca urmare a avizării unui nou medicament
marţi, 25 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Exporturile companiei Antibiotice Iaşi pe piaţa din Statele Unite ale Americii SUA vor creşte semnificativ în 2012, valoarea cifrei de afaceri dezvoltate pe piaţa americană urmând să ajungă la 4,5 milioane dolari, ca urmare a avizării unui nou medicament pe piaţa SUA, conform unui comunicat remis de producătorul de medicamente Bursei de Valori Bucureşti.
Medicamentul generic Nafcilina injectabilă în doze de 1 g şi 2 g, produs de Antibiotice, a obţinut aprobarea din partea Food and Drug Administration (FDA), autoritatea americană de reglementare în domeniul medicamentului şi alimentaţiei, pentru a fi comercializat pe piaţa americană.
Aprobarea FDA, acordată la începutul lunii octombrie 2011, permite accesul unui al doilea medicament, marca Antibiotice, pe piaţa SUA, recunoscută ca una dintre cele mai ofertante, dar şi greu accesibilă pieţei internaţionale. Conform primelor estimări, acest fapt se va concretiza într-o creştere cu 1,6 milioane dolari a cifrei de afaceri dezvoltate în SUA, până la 4,5 milioane de dolari, în anul viitor.
Antibiotice este deja prezentă pe piaţa americană cu medicamentul generic Ampicilină în 4 doze şi substanţa activă Nistatina. Autorizarea celor două doze de Nafcilina injectabilă - o penicilină indicată în infectiile cu stafilococi - survine după evaluarea documentaţiei de înregistrare a produsului (ANDA - Abbreviated New Drug Application) şi a inspectării fluxul de fabricaţie a produselor parenterale penicilinice.
De asemenea, autoritatea americana FDA a emis companiei Antibiotice, în octombrie 2011, aviz favorabil pentru fluxul de fabricaţie a medicamentelor injectabile din grupa penicilinelor, fapt ce demonstrează, în plus, conformitatea cu standardele FDA cGMP, a sistemului de management al calităţii din cadrul organizaţiei.
Piaţa SUA reprezintă o zonă strategică în politica de dezvoltare a exporturilor companiei, Antibiotice aşteptând în următorii doi ani autorizarea FDA pentru alte două produse (4 doze).
În prezent, compania Antibiotice dezvoltă relaţii de afaceri în 55 de state ale lumii, fiind preocupată de creşterea prezenţei cu produse farmaceutice pe piaţa Statelor Unite ale Americii, Comunităţii Europene, Rusiei şi statelor CSI. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
'Antibiotice' Iaşi va exporta noi medicamente în SUA Societatea 'Antibiotice' Iaşi a pătruns pe noi pieţe de desfacere inclusiv pe cea a Statelor Unite ale Americii (SUA), a declarat Ioan Nani, directorul general al companiei, luni, cu prilejul aniversării a 55 de ani de la înfiinţarea acesteia.
Vânzările companiei Antibiotice au crescut cu 6% în primul semestru, iar profitul brut cu 19% Vânzările companiei farmaceutice Antibiotice Iaşi s-au cifrat la 149,78 milioane în primul semestru din 2014, în creştere cu 6% faţă de perioada similară a anului 2013, conform rezultatelor financiare comunicate Bursei de Valori Bucureşti /BVB/.
DESTINAŢIE: ROMÂNIA/SC Antibiotice SA - una dintre cele mai apreciate fabrici ieşene pe plan naţional şi internaţional Una dintre cele mai prolifice şi mai apreciate întreprinderi ieşene pe plan naţional şi internaţional este fabrica de medicamente SC Antibiotice SA.
Compania Antibiotice, profit brut de 28,2 milioane lei, în S1 Compania Antibiotice Iaşi a înregistrat un profit brut aferent semestrului I 2011 în valoarea de 28,2 milioane lei /1 euro=4,28 lei/, cu 35% mai mare în raport cu profitul brut aferent primului semestru al anului 2010.
SUA aprobă un medicament mult aşteptat împotriva hepatitei C Administraţia pentru Produse Alimentare şi Medicamente din Statele Unite ale Americii (FDA) a aprobat un medicament mult aşteptat împotriva hepatitei C care ar putea oferi un remediu mai rapid pentru milioanele de persoane infectate cu acest virus care afectează ficatul, informează sâmbătă Associated...
Antibiotice SA, livrare record de injectabile pe piaţa SUA;exporturile se dublează pe această piaţă, la 3,4 milioane dolari în S1 Producătorul de medicamente generice din România Antibiotice SA a livrat în luna iunie şase containere cu produse injectabile antiinfecţioase pentru piaţa Statelor Unite ale Americii (SUA), în aceste condiţii valoarea exporturilor pe piaţa americană dublându-se în primul semestru al acestui an faţă de...