Cele mai citite
 


Botoşani: Directorul Spitalului de Psihiatrie a demisionat pentru că refuză comasarea
miercuri, 26 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Managerul Spitalului de Psihiatrie din Botoşani, Gabriel Oprişanu, a demisionat, marţi, din funcţie, pe fondul opoziţiei sale faţă de comasarea spitalelor din judeţ.
El şi-a depus demisia la Consiliul Judeţean, susţinând, ulterior, într-o conferinţă de presă, că gestul său este determinat de presiunile politice la care este supus.
Oprişanu, care este membru al Partidului Social Democrat, afirmă că spitalul a fost, în ultima săptămână, ţinta a numeroase "controale politice", iar prin demisia sa doreşte să evite "presiunea asupra angajaţilor".
"Singurul lucru pe care îl doreşte Partidul Democrat Liberal este acela al desfiinţării locurilor de muncă. Am şi dovezi foarte clare", a susţinut managerul demisionar.
El se opune comasării Spitalului de Psihiatrie, Spitalului de Copii şi Spitalului de Obstretică şi Ginecologie cu Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" pe motiv că măsura va conduce la reducerea considerabilă a numărului de paturi. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati ar putea fi retrogradat în categoria a V-a Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani ar putea pierde, de la 1 ianuarie 2012, statutul de spital de urgenţă, în cazul în care Consiliul Judeţean (CJ) nu va aproba, în şedinţa din 29 septembrie, comasarea acestuia cu Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi...
Botoşani: Comasarea spitalelor, aprobată de consilierii judeţeni Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" va prelua, prin comasare, Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie, Spitalul de Copii şi Spitalul de Psihiatrie, potrivit unei hotărâri adoptate, luni, de Consiliul Judeţean (CJ) Botoşani.
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' ar putea deveni cel mai mare spital din ţară Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' ar putea deveni, în urma comasării cu Spitalul de Psihiatrie, Spitalul de Copii şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie, cel mai mare spital din ţară. Managerul instituţiei, medicul Ovidiu Mimor, a anunţat, joi, că noua organigramă a instituţiei, prevede existenţa...
Botoşani: Comasarea spitalelor, discutată din nou în Consiliul Judeţean Un nou proiect de hotărâre privind comasarea spitalelor din Botoşani va fi inclus pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean (CJ) programată pentru data de 27 octombrie, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ, Mihai Ţâbuleac.
Botoşani: Comasarea spitalelor, respinsă de consilierii judeţeni Comasarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani cu Spitalul de Copiii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie nu va avea loc, în urma votului negativ de joi dat de consilierii judeţeni.
Botoşani: Angajaţii din Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati pichetează Consiliul Judeţean Aproximativ 150 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani au pichetat, joi dimineaţă, sediul Consiliului Judeţean (CJ),