Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Noi dotări pentru Spitalul Judeţean din Reşiţa
miercuri, 26 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa beneficiază de noi dotări în valoare de peste 540 000 lei, obţinute prin programul 'Reforma sistemului de sănătate', derulat de către Ministerul Sănătăţii.
'Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa a beneficiat de noi dotări, în valoare totală de 547.233 lei, constând într-un set avansat pentru chirurgie ginecologică laparoscopică, în valoare de 273.942 lei, o masă de operaţii, în sumă de 123.453 lei, o lampă de operaţie cu satelit, în valoare de 74.645 lei. Pentru secţia de Neonatologie, dotările constau într-un analizor de gaze sangvine şi electroliţi, în valoare de 75.193 lei', a declarat marţi, pentru AGERPRES, Violeta Florea, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de urgenţă din Reşiţa.
Potrivit purtătorului de cuvânt, toate acestea vor determina creşterea performanţei şi calităţii actului medical, cu efecte în sporirea satisfacţiei pacienţilor care se adresează spitalului. AGERPRES/(AS-Paula Neamţu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Dotări pentru Spitalul Judeţean Reşiţa, prin programe transfrontaliere şi cu ajutorul MS Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa a fost dotat cu mai multe echipamente performante, iar investiţiile în aparatură vor continua până la finalul anului, cu ajutorul programelor transfrontaliere, dar şi printr-un program al Ministerului Sănătăţii.
Caraş-Severin: Anchetă la Spitalul Judeţean din Reşiţa, după ce un bebeluş a avut mâna ruptă La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa este în plină desfăşurare o anchetă, pentru a se constata cine este vinovat pentru faptul că un bebeluş care s-a născut normal, după câteva ore a fost găsit cu mâna ruptă.
Caraş-Severin: O nouă acţiune de donare de echipamente medicale din partea Organizaţiei 'Salvaţi Copiii' Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa şi Spitalul Municipal din Caransebeş au primit, joi, din partea Organizaţiei 'Salvaţi Copiii', aparatură medicală în valoare de 27.000 euro, în urma campaniilor de strângere de fonduri organizate la nivel naţional.
Caraş-Severin: Dotări la standarde internaţionale pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa Un microscop operator de ultimă generaţie, dotat cu toate echipamentele necesare şi având un sistem computerizat, precum şi un aparat modern pentru depistarea glaucomului sunt noile achiziţii pentru Secţia de Oftalmologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, care ar putea rivaliza astfel cu orice...
Caraş-Severin: Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa a primit 14 lămpi cu ultraviolete, de ultimă generaţie Secţia de Pneumologie şi Dispensarul TBC din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa au devenit mai sigure pentru pacienţi, dar şi pentru personalul medical, odată cu instalarea a 14 lămpi cu ultraviolete de ultimă generaţie, care au rolul de a distruge bacteriile dăunătoare, scăzând astfel riscul...
Caraş-Severin: Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa scoate la concurs peste 20 de posturi pentru Secţia Chirurgie Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Reşiţa scoate la concurs, în această lună, 22 de posturi de asistenţi medicali, infirmiere, îngrijitoare, brancardieri şi statistician medical pentru Secţia de Chirurgie, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul medical al instituţiei, Jaro Marşalic...