Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Şedinţă de CJ, la Spitalul Judeţean Târgovişte
miercuri, 26 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu, a anunţat, marţi, că va convoca peste două zile o şedinţă de consiliu care să se ţină la Spitalul Judeţean Târgovişte, decizia fiind luată după ce consilierii Opoziţiei nu au fost de acord cu contractarea unui împrumut necesar pentru cofinanţarea mai multor lucrări, inclusiv la unitatea medicală din Târgovişte.
Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa vrea să contracteze un împrumut de 26,4 milioane de lei, cea mai mare parte din bani fiind necesari pentru cofinanţarea proiectelor europene de investiţii.
Consilierii judeţeni PSD spun că gradul de îndatorare al judeţului ar creşte foarte mult dacă ar fi luaţi aceşti bani.
Printre proiectele care urmează să fie confinanţate cu bani din acest împrumut se află promovarea Zimbrăriei Neaga, promovarea complexului Curtea Domnească din Târgovişte, restaurarea Palatului Brâncovenesc de la Potlogi, reabilitarea Spitalului Judeţean Târgovişte şi promovarea potenţialului turistic al judeţului Dâmboviţa.
În Dâmboviţa, din cele 34 de mandate de consilier judeţean, PDL are 16, PSD 14 şi PNL patru. AGERPRES/(AS - Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Spitalul Judeţean Târgovişte a fost reabilitat cu fonduri europene Spitalul Judeţean Târgovişte a fost reabilitat printr-un proiect cu fonduri europene de 83 de milioane de lei, la inaugurarea de marţi fiind prezent premierul Victor Ponta.
Dâmboviţa: Investiţii de un milion de euro la Spitalul Judeţean Târgovişte Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa va investi circa un milion de euro în modernizarea Spitalului Judeţean Târgovişte, banii fiind alocaţi prin hotărâri ale consiliului care privesc reabilitarea şi modernizarea bucătăriei, a centralei termice, a intrării în incinta unităţii medicale şi a curţii spitalului...
Dâmboviţa: Investiţii de un milion de euro la Spitalul Judeţean Târgovişte Târgovişte, 4 nov /Agerpres/ - Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa va investi circa un milion de euro în modernizarea Spitalului Judeţean Târgovişte, banii fiind alocaţi prin hotărâri ale consiliului care privesc reabilitarea şi modernizarea bucătăriei, a centralei termice, a intrării în incinta unităţii...
Dâmboviţa: Spitalul Judeţean Târgovişte va fi reorganizat şi vor fi investiţi 22 milioane euro Spitalul Judeţean Târgovişte va fi reorganizat, vor mai fi angajaţi medici şi vor fi făcute investiţii de circa 22 de milioane de euro, fonduri asigurate printr-un proiect de 20 de milioane de euro cu finanţare europeană iar restul, din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Dispensarul TBC al Spitalului Judeţean Târgovişte, inaugurat după lucrări de reabilitare Dispensarul TBC din cadrul Spitalului Judeţean Târgovişte a fost inaugurat, joi, după lucrări de reparaţii capitale în valoare de 1,9 milioane de lei.
Dâmboviţa: Corecţii financiare şi lucrări întârziate la Spitalul Judeţean Târgovişte Lucrările de reabilitare şi modernizare a Spitalul Judeţean din Târgovişte sunt întârziate cu circa şapte luni, iar proiectul cu fonduri europene de 83 de milioane de lei a suferit corecţii financiare de 25%, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian...