Cele mai citite
 


Mehedinţi: Procurorii au demarat cercetările privind împrejurările căderii liftului de la Spitalul din Orşova
miercuri, 26 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Parchetul de pe lângă Judecătoria Orşova a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la un accident de muncă produs la spitalul din localitate în 22 octombrie, când liftul de transport al bolnavilor a căzut în gol de la etajul II.
Primarul municipiului Orşova, Constantin Brăgaru, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că din primele cercetări efectuate de poliţişti şi procurori a rezultat că, la data amintită, între orele 7,00 şi 8,00, doi angajaţi ai unei societăţi comerciale care asigurau service-ul efectuau lucrări de înlocuire a ascensorului.
'În timpul intervenţiei platforma cabinei s-a dezechilibrat şi a căzut în gol împreună cu cei doi muncitori în puţul ascensorului. În urma accidentului a rezultat rănirea lor gravă, aceştia fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin şi ulterior la Spitalul Craiova - Secţia neurochirurgie', a precizat Brăgaru.
Potrivit sursei citate, procurorii continuă cercetările în vederea elucidării tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii judiciare.AGERPRES/ (AS-Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Liftul de la spitalul orăşenesc Orşova s-a prăbuşit de la etajul al doilea Liftul de la Spitalul orăşenesc Orşova s-a prăbuşit de la etajul doi, sâmbătă, cu doi angajaţi de la societatea care asigură întreţinere acestuia, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţului Mehedinţi, Nicolae Lohon.
UPDATE Dosar penal constituit în cazul incendiului de la Rafinăria Petromidia Năvodari Procurorii din Constanţa au deschis dosar penal având ca obiect incendiul produs luni la Rafinăria Petromidia Năvodari, soldat cu rănirea a patru persoane, dintre care una a decedat marţi dimineaţă.
Mehedinţi: Oamenii legii au confiscat de la o farmacie care deconta reţete fictive peste 20.000 euro Poliţiştii şi procurorii au confiscat în urma percheziţiei efectuate la o farmacie din Drobeta Turnu Severin care deconta reţete fictive suma de 20.000 euro cash care nu a putut fi justificată de administratorul acesteia.
Mehedinţi: Cercetări în cazul pescarului decedat a cărui ambarcaţiune a fost lovită de o navă comercială Autorităţile fluviale au demarat cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs coliziunea dintre o navă comercială sub pavilion moldovenesc şi o barcă în Golful Cerna al Dunării, în noaptea de duminică spre luni, în urma căruia şi-a pierdut viaţa un pescar.
Mehedinţi: Accident fluvial în Golful Cerna al Dunării Un accident fluvial mai puţin obişnuit s-a produs, în noaptea de duminică spre luni, în Golful dunărean Cerna, în apropierea Portului Orşova.
Dosar penal în cazul tinerei din Suceava care a murit după ce părinţii au refuzat transfuzia de sânge Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au deschis un dosar penal, în care sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor, în cazul tinerei care a decedat la spital, după ce părinţii acesteia au refuzat efectuarea unei transfuzii de sânge din motive religioase.