Cele mai citite
 


Novartis concediază 2.000 de angajaţi şi închide două fabrici în Elveţia şi Italia
miercuri, 26 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Novartis, al doilea mare producător de medicamente din Europa, intenţionează să concedieze 2.000 de angajaţi din Elveţia şi Statele Unite şi va închide două fabrici în Elveţia şi Italia, pentru a-şi reduce costurile, transmite Bloomberg.
Grupul elveţian a anunţat marţi că reducerile vor fi implementate în următorii 3-5 ani şi vor fi compensate de înfiinţarea a 700 de locuri de muncă în ţările cu un cost redus la forţei de muncă şi în alte state.
În trimestrul patru costurile de restructurare se vor ridica la 300 milioane de euro.
'Aceste acţiuni sunt necesare pentru a ne asigura că ne adaptăm organizaţia la misiunea noastră de a livra produse inovatoare pacienţilor', se arată într-o declaraţie a şefului Novartis, Joe Jimenez.
Profitul în trimestrul trei din 2011, excluzând unele costuri, a urcat la 3,54 miliarde de dolari, sau 1,45 dolari pe acţiune, de la 3,15 miliarde de dolari, sau 1,36 dolari pe acţiune în perioada similară din 2010. Vânzările au crescut cu 18%, la 14,8 miliarde de dolari, în linie cu estimările analiştilor.AGERPRES/(Mihaela Dicu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UE avertizată asupra riscului reducerii preţurilor la medicamente (scrisoare FEIAF) Europa riscă să-şi piardă influenţa globală în domeniul farmaceutic în favoarea SUA şi a Asiei dacă guvernele nu renunţă la scăderea preţurilor la medicamente şi nu adoptă o politică care să recompenseze inovaţia, a avertizat industria medicamentelor, într-o scrisoare adresată liderilor politici înaintea...
Danone negociază cu Hospira vânzarea diviziei de nutriţie medicală, pentru trei miliarde de euro (Bloomberg) Compania franceză Danone vrea să-şi vândă divizia de nutriţie medicală, evaluată la peste trei miliarde de euro (patru miliarde de dolari), printre potenţialii cumpărători aflându-se grupul american Hospira Inc, au declarat, pentru Bloomberg, surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul.
Tjobs.ro: Se poate pleca imediat la muncă în Marea Britanie, Germania, Italia, Danemarca sau Spania Marea Britanie, Germania, Italia, Danemarca şi Spania au cele mai multe oferte de angajare cu contract, dintre ţările în care se poate pleca la muncă imediat, potrivit unui comunicat al portalului Tjobs.ro.
Boom al vânzărilor de vaccinuri şi măşti antigripă: marile companii farmaceutice 'îşi freacă mâinile' de mulţumire Există persoane care ''îşi freacă mâinile'' de mulţumire privind gripa AH1N1, şi nu numai pentru a le dezinfecta şi a evita contaminările. Este vorba de farmacii şi mari case farmaceutice. Pe lângă marea afacere legată de vaccin, cumpărat în cantităţi industriale de numeroase ţări, şi o serie întreagă...
Locuri de munca pentru personalul medical din Europa si nu numai - Aplicarea se face online intre 15 iunie si 5 iulie Editia de vara a Targului Virtual de locuri de munca in domeniul medical, organizat de Careers in White International, cunoscut in Romania ca si Cariere in Alb, va incepe luni, 15 iunie 2015, la ora 00:00. Evenimentul va avea loc exclusi online pe www.careersinwhite.com/virtualfairs.aspx pana...
Agrostar: Plata pentru o zi de muncă în agricultură în Italia este de circa 52 de euro Plata pentru o zi de muncă în agricultură în Italia este de circa 52 de euro iar durata zilei de muncă este de 6 ore şi 30 de minute, informează, joi, Federaţia Naţională a Sindicatelor din Agricultură, Alimentaţie, Tutun, Domenii şi Servicii Conexe Agrostar.