Cele mai citite
 


S. Oprescu: Spitalul de Boli Venerice "Scarlat Longin" va fi mutat provizoriu la Spitalul "Victor Babeş"
miercuri, 26 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul de Boli Venerice "Scarlat Longin" va fi mutat la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş'', provizoriu, până se va reamenaja corpul nou de la Spitalul "Th.Burghele", a declarat, marţi, prof. dr. Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei.
El a amintit că de şase ani Spitalul de Boli Venerice este revendicat şi că în prezent acolo se lucrează în condiţii total improprii, iar bani pentru reparaţii nu sunt.
Spitalul "Theodor Burghele" va deveni spital general cu toate specialităţile necesare unei astfel de unităţi, pe lângă urologie, medicină internă, cardiologie se vor adăuga neurologie, oncologie, departament de investigaţii imagistice, şi va asigura asistenţa medicală pentru zona Drumul Taberei şi Sectorul 5.
Referindu-se la căminul pentru bătrâni care se organizează în clădirea unde a fost Spitalul Caritas, Sorin Oprescu şi-a exprimat speranţa ca până la sfârşitul acestui an să funcţioneze, unitatea urmând să aibă 80 de locuri.AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul ''Victor Babeş'' are pentru prima dată o secţie de terapie intensivă Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale "Victor Babeş" are pentru prima dată o secţie de Anestezie Terapie Intensivă (ATI).
Sorin Oprescu despre asistenţa medicală din Maternitatea Giuleşti Asistenţa în secţiile de neonatologie şi reanimare de la Maternitatea Giuleşti este acoperită de 31 de angajaţi, dintr-un număr de 33 de posturi, a informat, vineri, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Sorin Oprescu: Nimeni de la Spitalul Caritas nu va rămâne pe drumuri Niciun cadru medical de la Spitalul Caritas sau de la alte spitale care aparţin Primăriei Municipiului Bucureşti şi sunt retrocedate sau urmează să fie retrocedate nu vor rămâne fără serviciu, a declarat, marţi, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Timiş: Spitalul 'Victor Babeş' n-are bani pentru concentratoare de oxigen Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara se află în imposibilitate de a achiziţiona concentratoare cu oxigen, preferând să le închirieze.
Sorin Oprescu: Se va crea un sistem complementar de asistenţă medicală de urgenţă în Bucureşti Bucureşti, 11 feb /Agerpres/ - Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, şi ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, au convenit, joi, în privinţa înfiinţării unui serviciu de ambulanţă complementar celui public, care ar avea drept scop o mai bună acoperire a întregului teritoriu al Bucureştiului şi, implicit...
Timiş: Bărbat diagnosticat cu gripă AH1, din Deva, decedat la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' Un bărbat de 39 de ani, din Deva a decedat la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, fiind diagnosticat cu gripă de tip AH1, conform reprezentanţilor spitalului.