Cele mai citite
 


Suceava: 6.000 de doze de vaccin antigripal vor fi distribuite în judeţ
miercuri, 26 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de şase mii de doze de vaccin antigripal urmează să fie distribuite în judeţ, a declarat presei, marţi, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Ludovic Abiţei.
El a precizat că în zilele următoare vor ajunge dozele de vaccin antigripal, astfel încât de săptămâna viitoare să poată fi distribuite în teritoriu. Vaccinurile sunt cumpărate cu fonduri acordate de Ministerul Sănătăţii, iar licitaţia organizată de DSP Suceava a fost câştigată de Institutul Cantacuzino. Potrivit lui Abiţei, vaccinurile ar fi trebuit să ajungă în judeţ în urma cu aproximativ două săptămâni.
Anul trecut, vaccinurile au fost distribuite în judeţe de Ministerul Sănătăţii, iar Suceava a primit 50.000 de doze. Vaccinurile vor fi folosite pentru imunizarea gratuită a persoanelor cu risc ridicat de îmbolnăvire. /AGERPRES/(AS-Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Aproximativ 2.000 doze vaccin antigripal, repartizate de Ministerul Sănătăţii judeţului Ministerul Sănătăţii a repartizat judeţului Suceava 1.990 doze de vaccin împotriva gripei de sezon, a declarat, marţi, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Cătălina Zorescu.
Suceava: Ministerul Sănătăţii a repartizat judeţului încă o mie de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a primit de la Ministerul Sănătăţii încă o tranşă de o mie de doze de vaccin antigripal ce urmează a fi repartizată în teritoriu, a declarat presei, marţi, directorul adjunct al DSP Suceava, medicul epidemiolog Cătălina Zorescu.
Suceava: O nouă tranşă de vaccin antigripal a ajuns în depozitul DSP O nouă tranşă de 3.360 de doze de vaccin antigripal a ajuns în depozitul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, urmând a fi distribuită pentru imunizarea personalului medico-sanitar şi beneficiarilor unităţilor de asistenţă socială, a declarat presei, joi, adjunctul instituţiei, Cătălina Zorescu.
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.
Suceava: O mie de doze de vaccin antigripal pentru vaccinarea personalului medico-sanitar Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava va primi, în cursul săptămânii viitoare, o a doua tranşă de doze de vaccin antigripal, acestea urmând să fie distribuite exclusiv pentru imunizarea personalului medico-sanitar din judeţ, a declarat presei, marţi, purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, medicul...
Suceava: 5.500 de doze de vaccin antigripal distribuite în judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a demarat distribuirea în teritoriu a celor 5.500 de doze de vaccin antigripal pentru imunizarea persoanelor cu risc ridicat de îmbolnăvire, a declarat presei, marţi, directorul DSP Suceava, Ludovic Abiţei.