Cele mai citite
 


Buzău: Aproape 2.000 de cazuri de viroze şi pneumonii, înregistrate în judeţ, într-o săptămână
joi, 27 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproape 2.000 de viroze respiratorii şi pneumonii au fost înregistrate în această perioadă în judeţul Buzău.
''La nivelul întregului judeţ, în săptămâna care a trecut, s-au înregistrat 1.416 cazuri de infecţii acute respiratorii, din care 12 au necesitat internarea, precum şi 545 cazuri de pneumonie, din care 56 au necesitat internarea'', a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Direcţiei pentru Sănătate Publică Buzău, Mihaela Voineagu.
Potrivit sursei citate, cei mai afectaţi de viroze sunt copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani, cu 417 cazuri, şi cei cu vârste cuprinse între 2 şi 4 ani - 342 de cazuri - , din care 36 au necesitat internarea în spital.
În cazul pneumoniilor peste 60% dintre bolnavi au vârste cuprinse între 50 şi 64 ani. AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Numărul cazurilor de viroze şi pneumonii, în creştere cu 15% Peste 2.220 de persoane au fost diagnosticate cu viroze respiratorii şi pneumonii în judeţul Buzău, în ultima săptămână, cu aproape 15% mai multe decât în săptămâna precedentă.
Buzău: Un nou val de viroze şi pneumonii Peste 2.300 de persoane au fost diagnosticate la Buzău în ultima săptămână cu viroze pulmonare şi pneumonii.
Buzău: Număr ridicat de viroze respiratorii şi pneumonii Peste 2.000 de persoane din judeţul Buzău s-au îmbolnăvit săptămâna trecută de viroze respiratorii şi pneumonii.
Buzău: Încă 12 cazuri de gripă în judeţ Buzău, 9 mar /Agerpres/ - Încă 12 buzoieni s-au îmbolnăvit de gripă, dintre care patru au fost internaţi în spital, şi peste 2.000 de persoane au făcut pneumonie şi viroză respiratorie, în judeţ, în prima săptămână a lunii martie.
Galaţi: Peste 2.000 de viroze respiratorii, în ultima săptămână de raportare Galaţi, 17 oct /Agerpres/- Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a înregistrat în ultima săptămână de raportare 2.032 de cazuri de infecţii respiratorii acute, cu peste 1.000 de viroze mai multe decât în săptămâna anterioară de raportare, a anunţat, miercuri, directorul instituţiei, Valentin Boldea...
Constanţa: Mii de viroze şi pneumonii, număr în creştere Aproape 1.900 de cazuri de viroze şi peste 700 de pneumonie s-au înregistrat în perioada 3-9 ianuarie în judeţul Constanţa, număr cu 1,27% mai mare faţă de media din ultimele trei săptămâni.