Cele mai citite
 


Constanţa: Peste 3.000 de bolnavi cu viroze, cu o mie mai mulţi faţă de începutul lunii
joi, 27 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 3.000 de constănţeni suferă de viroze, cu circa o mie de cazuri mai multe decât în prima parte a lunii în curs, iar o persoană este suspectată de gripă.
Reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP) Constanţa au informat, miercuri, printr-un comunicat remis presei, că din cele 3.155 de persoane cu infecţii acute ale căilor respiratorii înregistrate în ultima săptămână, 15 primesc îngrijiri medicale într-o unitate spitalicească.
Totodată, peste 700 de constănţeni sunt înregistraţi cu pneumonie, cu aproape 300 de cazuri mai multe decât la începutul lui octombrie, iar 57 dintre aceşti bolnavi sunt spitalizaţi.
Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, în prezent numărul persoanelor care suferă de viroze respiratorii este mai mic cu peste 12%. AGERPRES/(AS - Nona Jalbă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Aproape 4.000 de cazuri de viroze respiratorii în ultima săptămână, număr în creştere Constanţa, 4 nov /Agerpres/ - Numărul cazurilor de viroze respiratorii înregistrat în judeţul Constanţa, în ultimele şapte zile, este de 3.703, cu aproape 5% mai multe decât cele din săptămâna precedentă.
Constanţa: Aproape 3.000 cazuri de viroze şi pneumonie înregistrate săptămâna trecută Aproape 3.000 de constănţeni au suferit de viroze şi pneumonie în perioada 13-19 ianuarie, numărul fiind în creştere cu 8% comparativ cu săptămâna anterioară, au informat miercuri reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP) Constanţa.
Constanţa: Peste trei mii de persoane cu viroze şi pneumonie, număr în creştere Peste 3.200 de persoane din judeţul Constanţa sunt înregistrate cu viroze şi pneumonie, număr în creştere în ultimele săptămâni, iar un bolnav este suspectat de gripă.
Constanţa: Peste 2.000 de persoane cu afecţiuni respiratorii din cauza fluctuaţiilor de temperatură Peste 2.000 de constănţeni suferă de viroze respiratorii, numărul acestor bolnavi înmulţindu-se din cauza fluctuaţiilor de temperatură din această lună.
Constanţa: Numărul bolnavilor cu viroze şi pneumonie a crescut la 3.000 Peste 2.300 de persoane din judeţul Constanţa suferă de viroze respiratorii, 690 de pneumonie, iar un bolnav este suspectat de gripă, cazuri al căror număr a crescut cu peste 41% comparativ cu media ultimelor trei săptămâni.
Constanţa: Numărul bolnavilor de viroze, în scădere Numărul cazurilor de viroze respiratorii înregistrat în judeţul Constanţa, în primele şapte zile ale acestei luni, este de 1.401, cu 8,1% mai puţine faţă de săptămâna precedentă şi cu o scădere de 19,3% comparativ cu media ultimelor trei săptămâni.