Cele mai citite
 


Negocierile pentru grila de salarizare a sistemului sanitar continuă
joi, 3 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Comitetul Director al Federaţiei 'Solidaritatea Sanitară' din România este nemulţumit de forma Legii unice de salarizare după ce a constatat că doar o parte dintre propunerile de modificare a proiectului pe care le-a înaintat au fost acceptate şi că nivelul de salarizare a personalului din sectorul sanitar este în continuare scăzut.
'Având în vedere că în sănătate înregistrăm, pentru anumite categorii de personal, cea mai mare durată de pregătire din întreg sistemul bugetar şi ţinând cont de importanţa socială a muncii, solicităm ca vârful ierarhiei din sistem, medicul primar, să fie situat cel puţin la jumătatea grilei, deci să aibă cel puţin coeficientul 6', se arată într-un comunicat remis miercuri de preşedintele Federaţiei 'Solidaritatea Sanitară' din România, Viorel Rotilă.

Propunerile punctuale ale Federaţiei şi rămase în negociere pot fi găsite pe site-ul 'Solidarităţii Sanitare', se mai menţionează în comunicat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Federaţia "Solidaritatea Sanitară" din România: Este nevoie creşterea finanţării sistemului de sănătate Federaţia "Solidaritatea Sanitară" din România susţine că este nevoie de o creştere a finanţării sistemului de sănătate prin sporirea numărului de contribuabili, mărirea contribuţiilor lor, prin alocări de la bugetul de stat şi din alte surse pentru persoanele scutite de plata contribuţiei, precum şi...
Federaţia Solidaritatea Sanitară din România respinge formele de contractare civilă în sistemul sanitar public Federaţia Solidaritatea sanitară din România susţine munca salariată în sistemul sanitar public şi respinge formele de contractare civila ce încalcă prevederile legale şi interesele publice, potrivit unui comunicat de presă remis sâmbătă AGERPRES.
Federaţia Solidaritatea Sanitară din România îl felicită pe Cseke Attila pentru demisie Federaţia Solidaritatea Sanitară din România îl felicită pe Cseke Attila pentru demisia din funcţia de ministru al sănătăţii, potrivit unui comunicat de presă.
Carte de vizita: Dr. Vlad Predescu, medic primar în Ortopedie și Traumatologie este o autoritate la nivel european in domeniul tratamentului artroscopic al leziunilor provocate de accidente sportive, al artroplastiei primare si de revizie de sold si genunchi, al chirurgiei genunchiului si al traumatologiei.
Sindicatele din sănătate au demarat acţiunile de protest Federaţia Sindicatelor Solidaritatea Sanitară a declanşat prima acţiune de protest, şi anume contestarea recalculării salariilor , a anunţat preşedintele Federaţiei.
O lege de salarizare în sănătate ar trebui să includă asistentele medicale; aproape 100.000 au plecat din ţară (sindicate) O nouă lege de salarizare în sistemul sanitar ar trebui să includă asistentele medicale, creşterea salariilor acestei categorii prin intermediul salarizării în funcţie de performanţă fiind una dintre măsurile necesare pentru stoparea migraţiei angajatelor cu experienţă din sectorul public de sănătate...