Cele mai citite
 


Masajul anticelulitic al picioarelor
joi, 27 octombrie 2011   ::   1 Comentarii :: :: Video
 

 

 

Masajul anticelulitic bine facut nu trebuie sa produca vinatai. Trebuie doar sa disloce depozitele de celulita si sa ajute la drenarea grasimii.
www.irinareisler.ro
 

 

Notare
Comentarii
de Dina
Pe mine m-a ajutat sa mai scap de celulita suplimentul Cellinea. Nu am scapat in totalitate, dar tot e ceva.


Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Masajul Limfatic 85% dintre femei se plang de celulita, acesta afectand mai ales zona coapselor, soldurilor si feselor. Celulita este o acumulare de celule adipoase, inconjurate de fibre de colagen ce formeaza niste alveoli cu aspectul pe care il stim prea bine.
Sa ne detoxifiem organismul dupa sarbatori sau oricand simtim nevoia Ce este detoxifierea? Specialistii in diete de detoxifiere spun ca organismul nostru este in permanenta supraincarcat cu toxine datorate poluarii, fumatului, pesticidelor, aditivilor alimentari, alcoolului sau cafeinei.
Uleiul de cocos bio - superalimentul bun la toate Din Sri Lanka, perla Oceanului Indian, insula ce adaposteste cele mai mari plantatii organice de palmieri de cocos din lume, Republica Bio a creat dupa indelungi cautari si testari, propria marca de ulei de cocos ecologic extravirgin - Uleiul de Cocos Republica BIO.
Masajul cardiac este mai eficient fără respiraţie gură la gură (studiu) În cazul manifestării unei crize cardiace, masajul cardiac este mai eficient, ca primă măsură de ajutor, dacă nu este folosit în asociere cu respiraţia gură la gură, conform unui studiu publicat marţi în revista Journal of the American Medical Association (JAMA), transmite AFP.
Masajul Marocan / Morrocan Massage (hot stones) Doriti sa va rasfatati cu arome orientale? Sa pasiti intr-o lume marocana chiar in Romania? Va asteptam la Marocco Spa, unul dintre putinele saloane pe stil marocan din Romania, de pe Bd. Unirii nr. 78, bl. J2, sc.1, et. 8, ap. 31, sector 4 Bucuresti. Informatii la 0372 962 661 / 031 425 92 18 / 0771...
Masajul Facial - Sursa De Frumusete Si Tinerete Fata are multi muschi, fiind astfel una dintre cele mai stresate parti ale corpului. Pe langa stress, muschii fetei sunt solicitati si prin mimica, incruntari si grimase. Aceste tensiuni se acumuleaza odata cu trecerea timpului, ducand la formarea ridurilor si pliurilor care ne fac sa parem mai...