Cele mai citite
 


Arad: Concursul pentru postul de manager al Spitalului Judeţean se anulează din lipsă de candidaţi
vineri, 28 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Concursul pentru postul de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad se anulează sine- die întrucât, până la data limită de depunere a candidaturilor, nu s-a depus niciun dosar.
În repetate rânduri a vorbit despre planurile sale privind viitorul spitalului, nici măcar actualul manager interimar, dr Bogdan Totolici, nu şi-a depus dosarul pentru concurs.
'Am decis să fac puţină pauză în ceea ce priveşte conducerea spitalului, mai ales că planurile mele mari se derulează în continuare şi să mă ocup mai mult de Secţia de chirurgie al cărei şef sunt, să o fac să meargă foarte bine ', a precizat actualul manager al cărui interimat la conducerea spitalului expiră în data de 11 noiembrie.
'Având în vedere faptul că nu s-a înscris niciun candidat pentru concurs, în câteva zile vom numi un nou interimat la conducerea SCJU, pentru o perioadă de maxim şase luni. După care vom demara procedurile pentru a aduce un management privat la spital, deoarece sunt convins că aceasta e soluţia de viitor pentru sistemul public de sănătate din România', a declarat, joi, pentru Agerpres, Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, instituţie în a cărei subordine administrativă se află spitalul. AGERPRES /(AS, A - Ioan Weisl)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Concurs pentru desemnarea managerului Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad, Adrian Ţolea, a declarat că au fost demarate procedurile pentru organizarea concursului pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unitate subordonată administraţiei judeţene.
Arad: Conducere interimară la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă La conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a fost numit cu titlu de interimat, începând de vineri pentru o perioadă de şase luni, dr Adrian Wiener, fost până acum director medical al spitalului, urmând ca în această perioadă să fie organizat concurs pentru desemnarea noii conduceri.
Preşedintele interimar al CJ Arad anunţă finalizarea studiului privind "Strategia de sănătate a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă" Preşedintele interimar al Consiliului Judeţean, Adrian Ţolea, a anunţat joi finalizarea studiului privind "Strategia de sănătate a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad" şi a arătat că autorităţile locale au în vedere şi construirea unei noi unităţi spitaliceşti.
Mehedinţi: Candidaţii la funcţia de manager al SJU din Drobeta Turnu Severin nu au promovat concursul Niciunul dintre cei doi candidaţi la postul de manager al spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin nu a promovat, deoarece nu au obţinut la proba scrisă a concursului organizat luni nota 7, a declarat pentru AGERPRES preşedintele Consiliului Judeţean al medicilor şi membru în comisia...
Fostul manager al SCJU Arad consideră inoportună mutarea Maternităţii în noua clădire destinată Spitalului TBC Arad, 29 mar /Agerpres/- Fostul manager şi director medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Adrian Wiener, consideră inoportună mutarea Secţiei de Obstetrică - Ginecologie a SCJU în noua clădire, destinată iniţial Spitalului TBC şi construită în cartierul Grădişte, scoţând în evidenţă...
Arad: Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă a fost dotat cu un computer tomograf digital de ultimă generaţie Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a primit un computer tomograf digital de ultimă generaţie, în valoare de peste 1,73 de milioane de euro, în cadrul proiectului transfrontalier intitulat 'Teleradiologia transfrontalieră în judeţele Csongrad- Arad', lansat în toamna anului 2011.