Cele mai citite
 


Dr. Adrian Secureanu: Medicul urmărit penal pentru luare de mită nu este angajatul Spitalului 'Malaxa'
vineri, 28 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorul Spitalului Clinic ''Nicolae Malaxa'' din Bucureşti, dr. Adrian Secureanu, a declarat, joi, că medicul nu este angajatul spitalului, ci are numai contract pentru serviciul de gardă, el fiind angajatul Spitalului Universitar.
Potrivit directorului, dacă se va dovedi că medicul este vinovat, i se va desface contractul pentru serviciul de gardă.
Un medic chirurg de la Spitalul ''Nicolae Malaxa'' a fost prins în flagrant, joi, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii DGA în timp ce primea 1.500 de lei mită de la o femeie.
Procurorii susţin că medicul a pretins femeii acei bani pentru el şi alţi doi colegi, împreună cu care urma să efectueze o intervenţie chirurgicală tatălui acesteia, care era internat în Spitalul Clinic ''Nicolae Malaxa''.
Medicul este urmărit penal pentru luare de mită, trafic de influenţă şi instigare la dare de mită.
Denunţul a fost înregistrat ca urmare a unei sesizări la linia TelVerde anticorupţie - 0800.806.806 a Direcţiei Generale Anticorupţie.AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Ginecologul acuzat de luare de mită va fi cercetat în stare de arest preventiv Magistraţii Tribunalului Olt au hotărât marţi că medicul ginecolog Petre Daviţoiu din Caracal, acuzat de luare de mită şi reţinut luni seara în urma unui flagrant, va fi cercetat în stare de arest preventiv.
Un medic de la Spitalul Malaxa a fost prins de procurori în timp ce lua mită de la o femeie Un medic chirurg de la Spitalul Clinic ''Nicolae Malaxa'' din Bucureşti a fost prins în flagrant, joi, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii DGA în timp ce primea 1.500 de lei mită de la o femeie.
Medic de la Spitalul Foişor, cercetat pentru luare de mită şi trafic de influenţă Traian Romeo Ursu, medic primar cu specializarea ortopedie-traumatologie la Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor, este cercetat de procurorii bucureşteni pentru luare de mită şi trafic de influenţă, el fiind reţinut marţi pentru o perioadă de 24 de ore.
UPDATE DNA: Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, Dănuţ Căpăţînă, reţinut pentru luare de mită Procurorii DNA l-au reţinut miercuri pe Dănuţ Căpăţînă, manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu privire la săvârşirea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată.
Alin Ţucmeanu le cerea discreţie celor implicaţi în acordarea ilegală a unui contract (referat DNA) Alin Ţucmeanu, fostul secretar de stat în Ministerul Sănătăţii reţinut pentru luare de mită şi complicitate la dare de mită, le cerea discreţie celor implicaţi în acordarea ilegală a unui contract către o firmă a omului de afaceri Cristinel-Spiridon Vodislav, potrivit informaţiilor din referatul prin...
Medic din Braşov, trimis în judecată pentru luare de mită Marius Nica, medic primar - specialitatea ortopedie traumatologie în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, fiind acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă.