Cele mai citite
 


Olt: Consiliul Judeţean a alocat fonduri pentru achiziţionarea de instrumentar medical la Spitalul Slatina
vineri, 28 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consilierii judeţeni au aprobat joi alocarea sumei de 500.000 lei pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina în vederea achiziţionării de echipamente şi instrumentar medical.
Sumele alocate de CJ Olt spitalului vor fi folosite pentru dotarea până la finele acestui an a sălilor de operaţii cu monitoare şi instrumentar nou, achiziţia acestor echipamente făcând parte dintr-un plan de management mai amplu, stabilit de conducerea spitalului împreună cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Olt (administratorul unităţii sanitare) şi Primăriei Slatina (asociată prin protocol cu CJ Olt în vederea susţinerii cheltuielilor şi investiţiilor din SJU Slatina).
Şi Primăria Slatina a alocat în prima parte a lunii octombrie o sumă de 500.000 lei pentru SJU Slatina, fondurile de la primărie urmând a fi folosite pentru începere lucrărilor de anvelopare a corpului principal al spitalului, introducerea unui sistem de supraveghere video pe holurile spitalului, a televizoarelor în saloane şi înlocuirea lifturilor.
SJU Slatina va monta şi un nou sistem de prezenţă pentru personal, pe bază de amprentă digitală. AGERPRES/(AS, Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Protocol de asociere pentru finanţarea SJU între Consiliul Judeţean Olt şi Consiliul Local Slatina Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu şi primarul municipiului Slatina, Darius Vâlcov, au semnat miercuri un protocol de colaborare între cele două instituţii pe care le reprezintă în vederea susţinerii financiare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.
Olt: Consiliul Judeţean alocă fonduri pentru modernizarea UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au aprobat joi documentaţia pentru extinderea şi modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina.
Olt: CJ a alocat aproape şase milioane de lei pentru UPU de la SJU Consiliul Judeţean (CJ) Olt a alocat joi, în şedinţă extraordinară, aproximativ şase milioane de lei pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, în vederea dotării cu echipamente medicale şi extinderii Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU).
Olt: A fost finalizată modernizarea şi echiparea ambulatoriului SJU Slatina Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina a fost complet modernizat şi echipat datorită implementării unui proiect cu finanţare nerambursabilă în valoare de 19,6 milioane lei, potrivit vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu.
Olt: Investiţie de peste 2,2 milioane lei pentru secţiile Pediatrie şi Neonatologie de la spitalul din Slatina Secţiile Neonatologie şi Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor fi reabilitate începând de săptămâna viitoare, printr-un proiect complex, ce prevede recompartimentări, refacerea circuitelor, reabilitări complete ale pereţilor, instalaţiilor termice, sanitare, electrice.
Olt: Spitalul Judeţean de Urgenţe Slatina, în amplu proces de modernizare Spitalul Judeţean de Urgenţe Slatina, administrat de Consiliul Judeţean Olt în colaborare cu Primăria Slatina, a intrat anul acesta într-un amplu proces de modernizare, patru dintre obiectivele modernizate, saloane, dotări cu echipamente, secţii, fiind inaugurate miercuri de către preşedintele CJ Olt...