Cele mai citite
 


Un medic de la Spitalul Malaxa a fost prins de procurori în timp ce lua mită de la o femeie
vineri, 28 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un medic chirurg de la Spitalul Clinic ''Nicolae Malaxa'' din Bucureşti a fost prins în flagrant, joi, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii DGA în timp ce primea 1.500 de lei mită de la o femeie.
Procurorii susţin că medicul a pretins femeii acei bani pentru el şi alţi doi colegi, împreună cu care urma să efectueze o intervenţie chirurgicală tatălui acesteia, care era internat în Spitalul Clinic ''Nicolae Malaxa''.
Medicul este urmărit penal pentru luare de mită, trafic de influenţă şi instigare la dare de mită.
Denunţul a fost înregistrat ca urmare a unei sesizări la linia TelVerde anticorupţie - 0800.806.806 a Direcţiei Generale Anticorupţie.AGERPRES/(AS-Eusebi Manolache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Adrian Secureanu: Medicul urmărit penal pentru luare de mită nu este angajatul Spitalului 'Malaxa' Directorul Spitalului Clinic ''Nicolae Malaxa'' din Bucureşti, dr. Adrian Secureanu, a declarat, joi, că medicul nu este angajatul spitalului, ci are numai contract pentru serviciul de gardă, el fiind angajatul Spitalului Universitar.
Sibiu: Control judiciar pentru medicul şef al Secţiei Gastroenterologie a SCJU, acuzat de luare de mită Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au dispus, joi, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de medicul şef al Secţiei Gastroenterologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită, faţă de acesta fiind dispusă şi măsura...
Sibiu: Control judiciar pentru medicul şef al Secţiei Gastroenterologie al Spitalului Judeţean, prins că a luat mită Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au dispus joi punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe timp de 60 zile pentru medicul şef Secţie Gastroenterologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Frăticiu Alexandru, pentru comiterea...
Medic de la Spitalul Foişor, cercetat pentru luare de mită şi trafic de influenţă Traian Romeo Ursu, medic primar cu specializarea ortopedie-traumatologie la Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor, este cercetat de procurorii bucureşteni pentru luare de mită şi trafic de influenţă, el fiind reţinut marţi pentru o perioadă de 24 de ore.
Medic din Braşov, trimis în judecată pentru luare de mită Marius Nica, medic primar - specialitatea ortopedie traumatologie în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, fiind acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă.
Olt: Ginecologul acuzat de luare de mită va fi cercetat în stare de arest preventiv Magistraţii Tribunalului Olt au hotărât marţi că medicul ginecolog Petre Daviţoiu din Caracal, acuzat de luare de mită şi reţinut luni seara în urma unui flagrant, va fi cercetat în stare de arest preventiv.