Cele mai citite
 


Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat pe 19 noiembrie
sâmbătă, 29 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ambulatoriul de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie care se ridică la peste 42 milioane de lei, va fi inaugurat pe 19 noiembrie, după cum a declarat vineri preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
'Ambulatoriul de la Spitalul Judeţean reprezintă un proiect spectaculos. Este dotat cu aparate de top pentru lumea medicală de astăzi. Proiectul a fost realizat pe bani europeni şi am achiziţionat cele mai bune aparate. Nu avem voie să scoatem aparatele din Ambulatoriu, pentru că orice aparat scos înseamnă că proiectul devine neeligibil', a declarat Gheorghe Bunea Stancu.
Modernizarea Ambulatoriului de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila s-a realizat în cadrul unei proiect finanţat din POR 2007-2013, Domeniul major de interventie 3.1 - 'Reabilitarea / modernizarea/ echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate.
Valoarea totală a proiectului a fost de 42.673.559,80 lei, din care 34.794.961,97 lei finanţarea nerambursabilă. Proiectul s-a derulat pe parcursul a 18 luni, având ca obiectiv general îmbunătăţirea calităţii serviciilor de asistenţă medicală din judeţul Brăila şi din regiune.
CJ Brăila are în plan să introducă în cadrul Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţe un sistem de acces electronic pentru pacienţi, pentru a elimina astfel cozile de la uşile doctorilor.
'Va fi un sistem modern, unde accesul va fi controlat din toate punctele de vedere . Pacienţii nu vor mai sta la uşa doctorului, ci atunci când li se va permite electronic să intre, va merge direct la doctor. Doctorul îl va aştepta, iar după ce îşi rezolvă probleme, va fi chemat următorul şi aşa mai departe', a explicat Stancu.
Preşedintele CJ a mai spus că acest ambulatoriu are scopul de a tria pacienţii şi de a-i trimite la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) doar pe cei care repezintă într-adevăr cazuri de urgenţă.
'Doresc ca ambulatoriul să rezolve 40% din cazurile care se prezintă la UPU. Încercăm astfel ca această găselniţă, care se numeşte UPU, să devină şi în România practicabilă şi să fie utilă oamenilor. Nu ca acum, dacă ai nu ştiu ce probleme şi nu eşti mai îndrăzneţ, s-ar putea să mori pe vreun scaun pe acolo, că nu ţi-a venit rândul', a mai spus Stancu. AGERPRES/ (A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie Ambulatoriul de specialitate integrat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie care se ridică la peste 42 de milioane de lei, va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie, după cum a declarat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat în luna august Ambulatoriul de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, care are o valoare de peste 42 de milioane de lei, va fi inaugurat în luna august, după cum a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean va deveni funcţional de la 1 decembrie Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie cu fonduri europene care se ridică la peste 42 de milioane de lei, inaugurat pe 19 noiembrie, va deveni funcţional de la 1 decembrie, potrivit declaraţiei făcute vineri de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu...
Brăila: Preşedintele CJ, nemulţumit de degradarea lucrărilor efectuate la Ambulatoriul Spitalului Judeţean Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat vineri că Ambulatoriul de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă ar putea fi inaugurat pe 15 octombrie, chiar dacă, între timp, au apărut o serie de probleme legate de parchet sau de pereţii interiori...
Brăila: A fost inaugurat Ambulatoriul de la secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean Ambulatoriul secţiei de Obstetrică şi Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, proiect în valoare de peste 2,7 milioane lei, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, a fost inaugurat miercuri, investiţia urmând să deservească 11.000 de pacienţi pe an.
Brăila: Inaugurarea Ambulatoriului de la Spitalul Judeţean, întârziată de repetarea licitaţiilor Inaugurarea Ambulatoriului de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, programată pentru data de 15 octombrie, va fi amânată deoarece execuţia lucrărilor a fost întârziată de repetarea mai multor licitaţii legate de aparatură şi mobilier, a declarat, vineri, într-o conferinţă...