Cele mai citite
 


Giurgiu: Copiii internaţi la spitalul din Bolintin Vale stau în frig şi sunt spălaţi cu apă rece
sâmbătă, 29 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Giurgiu, Marin Anton, este indignat de faptul că la şcolile şi la spitalul de pediatrie din localitatea Bolintin Vale nu este căldură sau apă caldă iar copiii internaţi acolo sunt spălaţi cu apă rece.
'Într-o vizită pe care am efectuat-o la Bolintin Vale am constatat faptul că localitatea nu are căldură şi cel mai îngrijorat am fost când am văzut că spitalul de pediatrie nu are căldură şi apă caldă, iar copiii internaţi aici sunt spălaţi cu apă rece', a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Giurgiu, Marin Anton.
El spune că această situaţie s-ar înregistra ca urmare a dezinteresului celor care conduc localitatea şi spune că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a remedia această situaţie.
'Probabil mă voi putea implica într-o eşalonare a datoriilor către distribuitorul de gaze şi este posibil ca implicarea mea să fie continuată şi în municipiul Giurgiu care este în aceeaşi situaţie de a nu avea căldură şi apă caldă la această dată', a încheiat Marin Anton.AGERPRES( A-Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Harghita: Daruri pentru copiii internaţi în spital, de Ziua Mondială a Bolnavului Miercurea Ciuc, 11 feb /Agerpres/ - Mai mulţi copii internaţi la secţia de pediatrie a Spitalului Municipal din Gheorgheni au primit, vineri, daruri din partea voluntarilor Crucii Roşii, cu ocazia Zilei Mondiale a Bolnavului.
Sibiu: Mâncare în valoare de 50.000 de euro, donată pentru copiii de la Spitalul de Pediatrie Copiii internaţi la Spitalul de Pediatrie, dar şi cei din creşele şi grădiniţele din municipiul Sibiu, vor primi începând de marţi, gratis, produse Milupa, mulţumită unei donaţii germane, constând în 12.690 de kilograme de mâncare, a anunţat primarul Klaus Iohannis.
Brăila: Terapie prin creaţie, pentru copiii internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Un proiect de terapie prin creaţie destinat copiilor internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă a fost demarat la Brăila de către Biblioteca Judeţeană 'Panait Istrati', în parteneriat cu Librăria 'Carioca', potrivit informaţiilor furnizate joi, pentru AGERPRES, de purtătorul de cuvânt al Bibliotecii,...
Loc de joacă pentru copiii internaţi la Fundeni Asociaţia M.A.M.E. a inaugurat un loc de joacă în curtea Institutului Clinic Fundeni, în urma unei campanii de strângeri de fonduri ce a durat 5 luni, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei.
Caraş-Severin: Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă a primit mobilier şi aparatură medicală Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa beneficiază de mobilier nou şi două injectomate noi pentru tratamentul copiilor, donate de Clubul Lions Onix Reşiţa.
Sibiu: În premieră, medicii de la Pediatrie protestează împreună cu copiii şi părinţii acestora Pentru prima dată, medicii de la Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu, singurul de acest gen din judeţ, anunţă că vor ieşi în stradă, alăturându-se protestului mamelor şi al copiilor, cerând toţi construirea unui spital nou în oraş, a confirmat luni, pentru AGERPRES, dr. Ioana Mătăcuţă, purtătoarea...