Cele mai citite
 


Timiş: CJAS a alocat peste 1 milion de lei pentru servicii medicale paraclinice
sâmbătă, 29 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a alocat peste 1 milion de lei serviciilor medicale paraclinice.
''Pentru a sprijini buna desfăşurare a actului medical, CJAS Timiş a solicitat Casei Naţionale de Sănătate deblocarea fondului de rezervă din bugetul pe 2011 alocat furnizorilor de servicii medicale paraclinice. În cadrul Consiliului de Administraţie, CJAS Timiş a aprobat suplimentarea valorilor de contract aferente trimestrului IV pentru laboratoarele de analize medicale şi furnizorii de servicii de imagistică (RMN, CT şi radiologie) cu care se află în relaţie contractuală'', a declarat vineri Oana Răchitan, purtător de cuvânt al CJAS Timiş.
Astfel, odată cu deblocarea celor 10 procente din bugetul total alocat acestor servicii, bugetul acestora a fost suplimentat cu 1.060.600 lei. AGERPRES/(AS - Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Spitalul de Boli Infecţioase a semnat actul adiţional de prelungire a contractului cu CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş şi reprezentanţii Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş" Timişoara, au semnat, joi, actul adiţional de prelungire a contractului, până la data de 30 iunie 2016.
Timiş: Suplimentare a fondurilor pentru analizele medicale ale asiguraţilor Casa Judeţeană de asigurări de sănătate (CAJS) Timiş a suplimentat aproape cu 100 la sută suma destinată analizelor medicale de laborator şi furnizorilor de imagistică, după ce a constatat că necesarul real este mult mai mare decât estimările precedente.
Timiş: CJAS suplimentează cu peste 10 milioane de lei bugetul alocat pentru programe naţionale de sănătate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş suplimentează cu peste 10 milioane de lei bugetul alocat pentru nouă programe naţionale şi două subprograme naţionale de sănătate derulate în judeţ.
Timiş: CJAS a impus reţinerea a 1% din valoarea contractului cu un spital, pentru neregulile constatate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a decis, luni, reţinerea unui procent de 1% din valoarea de contract aferentă lunii ianuarie 2011 şi noiembrie 2010, ( aproximativ 25.500 lei), în relaţia cu Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie 'Dr. Dumitru Popescu' din Timişoara, după ce a constatat...
Timiş: CJAS a încheiat contracte cu 14 spitale pentru plata majorării cu 25% a cheltuielilor de personal Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a încheiat contracte cu 14 spitale publice pentru plata majorării cu 25% a cheltuielilor de personal.
Timiş: Casa de Asigurări de Sănătate a primit bani la rectificarea bugetară Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş va folosi banii primiţi la rectificarea bugetară pentru plata furnizorilor de servicii medicale, pentru onorarea reţetelor gratuite şi compensate, dar şi pentru spitale.