Cele mai citite
 


Brăila ar putea deveni centrul medical regional pentru 6-7 judeţe
marţi, 1 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În municipiul Brăila ar putea funcţiona, de anul viitor, un centru regional medical, care va trata pacienţi din 6-7 judeţe, a anunţat, luni, preşedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu.
'Ne gândim, în perspectiva apariţiei caselor private de sănătate, să înfiinţăm un centru regional medical. Noi am investit foarte mult în sănătate anul acesta, iar 2012 prioritate va avea tot sănătatea. Dacă un pacient va fi mulţumit, va veni şi a doua oară. Creşterea veniturilor proprii ne va permite să facem şi o selecţie atentă a personalului. Vom intra cu pachete noi la spital, de 10 euro, de 15 euro, să ne transformăn într-o alternativă. Omul plăteşte şi vrea servicii cât mai bune în spital', a precizat, în context, Stancu.
CJ Brăila a alocat anul acesta aproximativ 30 de milioane de lei pentru investiţii în Spitalul Judeţean de Urgenţă, bani care au fost folosiţi pentru modernizarea şi dotarea secţiilor de Terapie Intensivă, Neurochirurgie, Pediatrie şi Cardiologie, a mai spus preşedintele CJ.
Pe 19 noiembrie va fi inaugurat Ambulatoriul de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie care se ridică la peste 42 milioane de lei.
La Spitalul Judeţean a fost inaugurat, în luna aprilie, Centrul Judeţean de Glaucom şi se află în derulare un proiect de înfiinţare a unui centru de excelenţă pentru chirurgia urechii, nasului şi gâtului, dotat la standarde internaţionale.
Tot la Spitalul Judeţean funcţionează, din iulie 2010, cu Centrul de Imagistică, în valoare de două milioane de euro, dotat cu aparatură medicală de ultimă generaţie, investiţie suportată tot din bugetul CJ Brăila. AGERPRES/(A, AS-Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: CJ va investi anul acesta 30 milioane lei în modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Brăila va investi anul acesta aproximativ 30 milioane lei în Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru modernizarea şi dotarea secţiilor de Terapie Intensivă, Neurochirurgie, Pediatrie şi Cardiologie, după cum a declarat preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Senatorul Ion Rotaru: Spitalul Judeţean Brăila are şanse reale să obţină categoria a II-a la acreditare Preşedintele Comisiei de Sănătate din Senat, Ion Rotaru, susţine că Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila are şanse reale să obţină categoria a II-a, deoarece întruneşte toate condiţiile pentru acreditarea în această categorie.
Brăila: Spitalul Judeţean pregăteşte săli de operaţie, pe care să le închirieze contra cost Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pregăteşte săli de operaţie dotate cu aparatură de ultimă generaţie, pe care să le închirieze contra cost, medicilor din afara unităţii, care doresc să realizeze intervenţii chirurgicale, după cum a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Brăila...
Brăila: Consiliul Judeţean a contestat încadrarea Spitalului Judeţean în categoria a III-a Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a anunţat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că a trimis la Ministerul Sănătăţii contestaţia privind încadrarea Spitalului Judeţean de Urgenţe Brăila în categoria a III-a, solicitând autorităţilor sanitare centrale să reanalizeze...
Brăila: Centru de excelenţă în chirurgia ORL, după inaugurarea celui de glaucom Consiliul Judeţean (CJ) Brăila are în derulare un proiect de înfiinţare, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, a unui centru de excelenţă pentru chirurgia urechii, nasului şi gâtului dotat la standarde internaţionale, proiect care urmează după inaugurarea unicului centru de tratament complet al ...