Cele mai citite
 


Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţe ar putea deveni clinic
marţi, 1 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila ar putea deveni clinic, dacă autorităţile vor reuşi înfiinţarea unei secţii clinice în colaborare de Facultatea de Medicină din Galaţi, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
''Legea spune că, dacă avem o singură secţie clinică, spitalul poate fi clinic. Este un pas spre categoria a II-a spre care ne îndreptăm. Astăzi suntem la categoria a IV-a la Judeţean, cu plan de conformare pentru categoria a III-a'', a explicat Gheorghe Bunea Stancu.
Stancu a mai spus că următoarea secţie clinică va fi înfiinţată la Spitalul de Psihiatrie, iar cea de-a treia va fi tot la Spitalul Judeţean, pe specialitatea Endocrinologie.
''A doua va fi la Spitalul de Psihiatrie, iar din primăvară o altă secţie clinică va fi înfiinţată la Judeţean, pentru doctorul Lepădatu. Deja îi pregătim paturi. Sper să iei concursul până atunci'', i s-a adresat Stancu doctorului Victor Lepădatu în şedinţa CJ. AGERPRES/ (A - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţe va fi dotat cu un accelerator liniar de particule pentru radioterapie Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila va fi dotat, anul viitor, cu un accelerator liniar de particule, în valoare de peste 3,5 milioane de euro, care ar rezolva problema radioterapiei, a afirmat, luni, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Angiograf biplan la Spitalul Judeţean de Urgenţe Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila va avea de anul viitor un angiograf biplan, necesar în procedurile de terapie endovasculară, unul dintre cele mai performante echipamente medicale din Europa şi o noutate pentru România, după cum a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu...
Brăila: Linie verde pentru reclamaţii la Spitalul Judeţean de Urgenţe Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila va avea, începând de săptămâna viitoare, o linie de telefonie gratuită unde brăilenii îşi pot exprima nemulţumirile faţă de modul în care sunt trataţi în instituţie.
Brăila: Reducere cu 70% a facturii la energie electrică în Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila va fi dotat cu un sistem de iluminat pe bază de senzori de mişcare, care va reduce cu 70% factura la energie electrică, după cum a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Bătaie între mai mulţi tineri pe rampa de acces a Unităţii de Primiri Urgenţe Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie pe rampa de acces a Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila, îngreunând pentru câteva zeci de minute activitatea cadrelor medicale, pentru aplanarea conflictului fiind nevoie de intervenţia jandarmilor.
Preşedintele CJ Brăila: Dacă ne loveşte acum un microb în spital, mor oamenii cu zecile Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, s-a declarat îngrijorat, marţi, în ceea ce priveşte infecţiile intraspitaliceşti care pot apărea în unităţile sanitare preluate de CJ, mai ales în Spitalul Judeţean de Urgenţe, susţinând că nu se poate baza pe sprijinul Direcţiei de Sănătate...