Cele mai citite
 


Gorj: Unităţile spitaliceşti din judeţ solicită deblocarea a zeci de posturi pentru medici şi asistente
marţi, 1 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 30 de posturi de medici şi alte câteva zeci pentru asistente şi personal auxiliar sunt necesare a fi deblocate în sistemul sanitar gorjean, în acest sens conducerile spitalelor din judeţ transmiţând Direcţiei de Sănătate Publică listele cu personalul necesar.
Potrivit directorului DSP Gorj, Marius Boeriu, listele cu personalul medical şi auxiliar necesar trimise de reprezentanţii spitalelor din judeţ au fost înaintate Ministerului Sănătăţii care urmează să analizeze posibilitatea deblocării acestor posturi.
"Avem nevoie de mulţi medici, dar şi de personal medical mediu şi auxiliar. La Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu avem nevoie de cei mai mulţi medici, respectiv 12, plus 20 de asistente şi personal auxiliar. La cel din Târgu-Cărbuneşti avem nevoie de 11 medici, 10 asistente şi patru infirmiere, iar la spitalul din Novaci este nevoie de un farmacist şi câte un medic pe specializările obstetrică-ginecologie, recuperare fizică, pediatrie şi medicină de urgenţă. La unitatea din Motru este nevoie de trei medici, tot atâtea infirmiere şi 13 asistente medicale, iar la Sanatoriul Dobriţa este nevoie de trei medici", a precizat, luni, Marius Boeriu.
El a menţionat că posturile solicitate pentru deblocare asigură strictul necesar de personal în spitale. AGERPRES/(AS - Irina Poenaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Circa 77 000 lei, imputaţi Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu în luna octombrie Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj au efectuat pe parcursul lunii octombrie o serie de controale la Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, pentru neregulile depistate fiind imputată suma de 77 000 lei, a declarat, miercuri, preşedintele interimar al instituţiei...
Gorj: Angajaţii spitalului din Bumbeşti-Jiu se luptă pentru posturi la redistribuire Câteva zeci de angajaţi ai Spitalului Orăşenesc Bumbeşti-Jiu s-au strâns, marţi, în curtea sediului Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj pentru a fi redistribuiţi la alte unităţi medicale din judeţ după ce unitatea sanitară la care activau a fost desfiinţată de Ministerul Sănătăţii.
Gorj: Personalul medical al spitalului din Bumbeşti-Jiu a fost redistribuit la unităţile din judeţ Redistribuirea personalului medical al Spitalului Orăşenesc din Bumbeşti-Jiu a fost finalizată, joi, de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, cea mai mare parte dintre aceştia ajungând la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Gorj: Ziua Porţilor Deschise, sâmbătă, în spitalele din judeţ Direcţia de Sănătate Publică Gorj organizează sâmbătă, la iniţiativa Ministerului Sănătăţii, "Ziua Porţilor Deschise" la mai multe unităţi sanitare din judeţ.
Gorj: DSP monitorizează în continuare zonele afectate de inundaţii Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj au prezentat joi, în şedinţa Comisiei de Dialog Social, măsurile luate de instituţie în urma inundaţiilor care au afectat judeţul în luna iulie, menţionând că zonele afectate vor fi monitorizate şi în perioada următoare.
Gorj: Deficit de medici şi asistenţi în cabinetele şcolare din judeţ Numărul medicilor şi asistenţilor care activează în cabinetele şcolare de pe raza judeţului Gorj este unul deficitar, având în vedere faptul că în ultimii ani s-a aflat în scădere din cauza pensionărilor cadrelor medicale, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate...