Cele mai citite
 


Ministrul grec de finanţe, la spital din cauza unor probleme la stomac
miercuri, 2 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul grec al finanţelor, Evangelos Venizelos, s-a internat marţi într-un spital din Atena din cauza unor probleme la stomac, urmând însă să fie externat în cursul aceleiaşi zile, a anunţat biroul său într-un comunicat citat de Reuters.
'Vicepremierul şi ministrul de finanţe Evangelos Venizelos a vizitat marţi dimineaţa devreme Clinica centrală din Atena din cauza unei dureri abdominale, stare care ulterior s-a ameliorat', se precizează în comunicat.

Documentul menţionează că este de aşteptat ca responsabilul grec să rămână la spital până mai târziu în cursul după-amiezii.

Asemeni multora dintre omologii lor din Uniunea Europeană, responsabilii greci lucrează sub un stres uriaş de câteva luni încoace, iar criza datoriilor îşi face simţite efectele nu doar asupra situaţiei ţării, ci şi asupra stării lor de sănătate, constată Reuters.AGERPRES/(Mihaela Toth)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Stomacul Stomacul – este un organ cavitar mobil, in forma de cimpoi sau litera „J”, reprezentand portiunea cea mai dilatata a tubului digestiv, cu rol de depozitare si digestie a alimentelor.
Stresul reprezintă principala cauză de apariţie a depresiei Stresul reprezintă principala cauză de apariţie a depresiilor, susţin reprezentanţii Fundaţiei Ana Aslan Internaţional.
Îmbrăcămintea strâmtă, risc de stres, incontinenţă şi cancer esofagian O îmbrăcăminte prea strâmtă nu doar că arată inestetic, dar poate cauza şi diverse probleme de sănătate. O pereche de pantaloni sau blugi prea strâmţi creşte presiunea în partea inferioară a abdomenului, ceea ce determină migrarea acidului gastric spre esofag, provocând arsuri la stomac. Cu timpul, aceasta...
Peru: Un kilogram de chei, monede şi fiare în stomac Chirurgii unui spital din Cajamarca, în nordul statului Peru, au scos aproape un kilogram de chei, monede şi bucăţi de fier din stomacul unui bărbat de 34 de ani, spitalizat de urgenţă pentru dureri puternice de stomac, a anunţat spitalul, relatează AFP.
Timiş: Criza de materiale medicale suspendă operaţiile de reconstrucţie vasculară Criza de materiale medicale elementare de la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Judeţean Timişoara determină suspendarea operaţiilor de reconstrucţie vasculară, în condiţiile în care pacienţii nu au voie să şi le cumpere.
Iaşi: Deţinut adus la spital cu ace în stomac Iaşi, 24 sep /Agerpres/ - Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi a fost adus, vineri, la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan după ce a înghiţit ace de cusut, bucăţi de sârmă rupte din pat şi chiar o coadă de lingură.