Cele mai citite
 


Thomas Beatie, bărbatul care a 'născut' de trei ori, doreşte să-şi recapete masculinitatea
miercuri, 2 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
După ce a 'născut' trei copii, Thomas Beatie, primul bărbat însărcinat, nu doreşte să mai aibă alţi copii şi se gândeşte să recurgă la histerectomie pentru a-şi restabili caracteristicile masculine, scrie 20minutes.ch.
Thomas Beatie, primul bărbat însărcinat, şi soţia lui, Nancy, au trei copii. În martie 2008, bărbatul a apărut pe prima pagină a ziarelor fiindcă, în pofida schimbării de sex, dorea să aibă copii, fiindcă soţia lui nu putea rămâne însărcinată. Organele de reproducere ale lui Thomas erau intacte şi astfel a putut îndeplini rolul de mamă. A trebuit să întrerupă tratamentul hormonal ca să poată naşte. Cei doi au acum două fete şi un băiat: Susan s-a născut în iulie 2008, fratele ei, Austin, cu un an mai tîrziu, iar micuţa Jensen, în august 2010.

Într-o emisiune televizată difuzată în SUA, soţii Beatie au vorbit despre situaţia lor financiară dificilă. După ce şi-au spus public povestea, cei doi şi-au văzut prietenii şi familia îndepărtându-se. În câteva interviuri, Thomas Beatie s-a plâns de durerile fizice din timpul sarcinii. Acum, că a trecut de trei ori prin durerile şi bucuriile facerii, se gândeşte la o operaţie în care să-i fie scos uterul. În cursul schimbării de sex, lui Thomas i-au fost înlăturaţi sânii, iar Nancy a trebuit să ia hormoni ca să poată alăpta cei trei copii.

Thomas a putut trece prin miracolul maternităţii pentru că la naştere se numea Tracy şi era femeie. În 2002, a devenit legal bărbat, păstrându-şi însă intacte organele de reproducere feminine. A putut deveni astfel 'mamă', însă acum vrea să se oprească, gândindu-se la histerectomie. 'O histerectomie ar contribui la stabilizarea caracteristicilor mele masculine', a spus el la un interviu televizat.

După mediatizarea poveştii lor, cei doi au primit numeroase ameninţări cu moartea. 'Oamenii ne spuneau că micuţii noştri vor merge direct în iad. Aproape toţi prietenii ne-au întors spatele, la fel şi familia', spune Nancy Beatie. Familia a avut probleme şi din punct de vedere financiar. Firma de imprimare de tricouri a lui Thomas Beatie a dat faliment. Nemaiputând plăti casa din Oregon, părinţii şi cei trei copii s-au mutat în Arizona, unde trăiesc din ajutoarele sociale. Disperat, Thomas Beatie a participat la castingul pentru emisiunea 'Dancing with the Stars', însă echipa de producţie l-a preferat în ultima clipă pe fiul transsexual al cântăreţei Cher, Chaz Bono.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Premieră medicală mondială: O femeie a născut după ce i s-au transplantat ţesuturi ovariene proprii prelevate în copilărie O belgiancă a devenit prima femeie din lume care a dat naştere unui copil după ce i s-a efectuat un transplant de ţesuturi ovariene proprii, care fuseseră prelevate şi congelate când ea avea 13 ani şi nu ajunsese încă la pubertate, informează miercuri France Presse, EFE şi Reuters.
SUA: Doi gemeni s-au născut la interval de 38 de zile Doi gemeni s-au născut prematur în Statele Unite la interval de 38 de zile şi sunt teferi momentan graţie asistenţei acordate de medici.
SUA: O fetiţă s-a născut de două ori, după ce a supravieţuit unui intervenţii medicale rare Lynlee, o fetiţă din statul american Texas, arată ca orice copil normal de vârsta ei, însă ea s-a născut "de două ori", o dată în martie şi a doua oară în iunie, după ce a supravieţuit unei intervenţii medicale de îndepărtare a unei tumori rare, informează Xinhua.
O afroamericană a născut în ultimii trei ani trei perechi de gemeni Danesha Couch, o afroamericană din Kansas City (SUA), a avut o primă pereche de gemeni în urmă cu doi ani. Atunci a născut doi băieţi, din care unul a murit în 2014, relatează miercuri 7sur7.be.
Tratamentele de schimbare de sex pentru copii şi adolescenţi - o problemă în creştere Un număr mic dar în creştere de adolescenţi, şi chiar de copii în faza de preadolescenţă, care cred despre ei că s-au născut cu un alt sex decât cel conştientizat la nivel psihologic, primesc sprijinul părinţilor care îi duc la doctor pentru tratamente de schimbare de sex, conform unui material publicat...
SUA: Un bebeluş a supravieţuit miraculos după ce s-a născut practic fără sânge Hope Suarez sau 'bebeluşul fantomă' s-a născut practic fără sânge, părinţii ei crezând că trebuie să îşi ia adio de la ea la doar câteva ore de la naştere. Copilul a supravieţuit însă miraculos şi are acum şase săptămâni, relatează 7sur7.be.