Cele mai citite
 


Un tânăr francez s-a sinucis în direct, în faţa camerei web
marţi, 1 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Marsilia, 1 nov/Agerrpes/ - Un tânăr francez de 22 de ani s-a sinucis la sfârşitul săptămânii trecute într-un apartament din Marsilia, trăgându-şi un glonţ în cap în faţa camerei web, în timp ce era în legătură cu un psiholog pe un site medical, au anunţat surse apropiate de anchetă, citate de 20minutes.ch.
Originar din Castres, tânărul era în vizită la rude la Marsilia în momentul comiterii faptei. Mai multe zile au fost necesare pentru identificarea administratorului site-ului şi localizarea internautului, iar ancheta a confirmat teza sinuciderii, după efectuarea autopsiei. Tânărul a fost găsit mort în apartament.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Anchetă la Maternitate după ce un medic a recomandat gravidelor să nască în alt judeţ Botoşani, 3 dec/ Agerpres/- Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati a dispus efectuarea unei anchete la Secţia de Obstretică şi Ginecologie, după ce unul din medici a postat pe pagina sa de pe un site de socializare un text în care le recomandă gravidelor să evite să nască la Botoşani şi...
Ancheta în cazul accidentului A320: Copilotul suferise o depresie gravă în urmă cu şase ani (Bild) Copilotul avionului Airbus A320 căzut recent în Alpii francezi, Andreas Lubitz, suspectat că a prăbuşit aparatul intenţionat, suferise o gravă depresie în urmă cu şase ani şi era de atunci sub supraveghere medicală periodică, relevă vineri cotidianul german Bild, care citează documente oficiale, potrivit...
Anchetă deces Condrea: Vor fi efectuate percheziţii informatice şi audieri de martori (surse) Anchetatorii vor efectua percheziţii informatice şi vor audia martori în dosarul privind decesul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.
Botoşani: Medic de familie verificat de Casa de Asigurări după ce a anunţat că îşi vinde cabinetul şi pacienţii Conducerea Casei de Asigurări de Sănătate din Botoşani a declanşat o anchetă pentru a verifica activitatea unui medic de familie care a postat un anunţ pe un site de specialitate prin care îşi anunţă intenţia de a vinde cabinetul medical, inclusiv pacienţii asiguraţi aflaţi pe lista sa.
Germania: Anchetă după decesul a trei pacienţi într-o clinică în care au primit un tratament "alternativ" Autorităţile germane, în colaborare cu poliţia şi parchetul din Olanda, au declanşat o anchetă după decesul a doi olandezi şi a unui belgian care au primit un tratament "alternativ" într-o clinică germană din apropierea frontierei, relatează AFP.
Ancheta în cazul fetiţei decedate după infectarea cu o bacterie, preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş Ancheta în cazul decesului fetiţei de un an din Topoloveni, decedată după infectarea cu o bacterie, a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.