Cele mai citite
 


La Spitalul ''Victor Babeş'' s-a prezentat un caz cu malarie
joi, 3 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale "Dr. Victor Babeş" s-a prezentat un tânăr de 34 de ani cu malarie, care vine din Guineea Ecuatorială, a declarat, miercuri, dr. Simin Florescu, director medical al unităţii.
Potrivit medicului, în prezent pacientul este stabilizat.
Dr. Simin Florescu a spus că de la începutul anului şi până în prezent au avut peste 30 de cazuri de malarie, cu forme mai uşoare şi câteva foarte severe.
Medicul atrage atenţia că atunci când o persoană trebuie să ajungă în astfel de zone, trebuie să se prezinte la un medic specialist pentru profilaxie. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Starea pacientului cu malarie internat la Spitalul "Victor Babeş" este ceva mai bună Starea pacientului cu malarie internat la Spitalul "Victor Babeş" este ceva mai bună decât a fost miercuri, iar pacientul rămâne la terapie intensivă sub supraveghere, a declarat pentru AGERPRES medicul Corneliu Popescu.
Spitalul ''Victor Babeş'' are pentru prima dată o secţie de terapie intensivă Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale "Victor Babeş" are pentru prima dată o secţie de Anestezie Terapie Intensivă (ATI).
Galaţi: Un bărbat venit din Guineea Ecuatorială, transportat de urgenţă la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti Un bărbat de 33 ani, din Galaţi, întors pe 18 octombrie din Guineea Ecuatorială, ţară afectată de epidemia Ebola, a fost trimis marţi, de urgenţă, cu o ambulanţă de la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi către Spitalul Victor Babeş din Bucureşti.
UPDATE Galaţi: Un bărbat venit din Guineea Ecuatorială, transportat de urgenţă la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti Un bărbat de 33 ani, din Galaţi, întors pe 18 octombrie din Guineea Ecuatorială, ţară afectată de epidemia Ebola, a fost trimis marţi, de urgenţă, cu o ambulanţă de la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi către Spitalul Victor Babeş din Bucureşti.
Prima conferinţă dedicată medicinei de călătorie Medicina de călătorie a devenit un segment din ce în ce mai important, în condiţiile în care în această perioadă multe persoane aleg să meargă în ţări cu climă caldă, aceştia trebuind să aibă în vedere faptul că înainte de plecare se impune o profilaxie în funcţie de zona în care aleg să meargă.
Medic: Pacientul transportat de la Galaţi la Spitalul 'Victor Babeş' nu are Ebola Bărbatul de 33 de ani din Galaţi care a fost adus marţi cu o ambulanţă la Spitalul "Victor Babeş" din Bucureşti nu are Ebola, a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Simina Florescu.