Cele mai citite
 


Managerul Iris: Cristi Minculescu se află la analizele periodice în Germania şi nu va fi supus unui transplant
joi, 3 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Solistul formaţiei Iris, Cristian Minculescu, se află în Germania pentru analizele periodice şi nu urmează să facă niciun transplant, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Cosmin Nicoară, managerul şi impresarul trupei de rock.
"Cristi este în Germania la verificările pe care le face periodic, o dată la trei luni. Nu este nimic anormal în această situaţie în care este el acum, analizele lui sunt bune, nu trebuie făcut niciun transplant, cel puţin nu aşa cum spune toată lumea, urgent sau în alt fel. El nu s-a dus să se interneze, de bună voie s-a dus în Germania să-şi facă analizele ca orice cetăţean european. Acolo a făcut operaţie şi acolo are el încredere în medici şi acolo îşi face el analizele. El este acum în Germania pentru analize pur şi simplu, aşa îşi face el o dată la trei luni", a precizat Cosmin Nicoară.
Surse apropiate solistului de la Iris, citate de presa centrală, au declarat că acesta ar intenţiona să se retragă imediat după finalizarea concertelor ocazionate de împlinirea a 35 de ani de la înfiinţarea formaţiei Iris şi că artistul trebuie să facă un nou transplant în Germania, unul de rinichi, de această dată. AGERPRES/(A - Petronius Craiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Circa 100 de nemţi, contaminaţi cu E.coli, au nevoie urgentă de transplant de rinichi Aproximativ 100 de persoane, infectate cu bacteria E.coli enterohemoragică (Eceh) în Germania, au nevoie urgentă de transplant de rinichi, în caz contrar riscând să moară, transmite marţi DPA.
Transplant de celule pancreatice, în premieră în România, miercuri la Fundeni Medicii vor testa miercuri un dispozitiv cu insule pancreatice ce va fi implantat unei femei de 34 ani care suferă de zece ani de diabet insulino-dependent, a anunţat marţi profesorul Irinel Popescu, directorul Centrului de chirurgie generală şi transplant hepatic Fundeni.
Un rinichi pentru un iPhone: Atunci când organismul devină marfă /Die Presse/ Un scandal legat de transplantul de organe a 'zguduit' Germania la începutul acestui an: medici dintr-o clinică din Leipzig le puneau pacienţilor diagnostice mai grave pentru ca aceştia să avanseze pe lista de aşteptare pentru obţinerea unui rinichi de la donatori. Nu se cunoaşte ce a constituit un imbold...
O echipă de chirurgi clujeni va realiza un transplant dual de rinichi, la acelaşi pacient Rinichii unei fetiţe de opt ani, care a murit în urma unui accident de tren, vor fi donaţi unui tânăr de 30 de ani, care s-a dovedit a fi singurul pacient compatibil din punct de vedere imunologic.
Germania: O echipă care asigura curăţenia într-un tren a descoperit o valiză conţinând măduvă pentru un transplant O echipă care asigura curăţenia într-un oraş din nordul Germaniei a descoperit o valiză conţinând material pentru un transplant medical, la o zi după ce aceasta fusese furată de la un curier care o transporta unui destinatar din Franţa, a indicat miercuri poliţia germană, preluată de DPA.
Agenţia Naţională de Transplant: În 2013, în România s-a înregistrat cel mai mare număr de transplanturi România a înregistrat în anul 2013 cel mai mare număr de transplanturi efectuate cu donator aflat în moarte cerebrală şi doreşte să ajungă la 150 până la sfârşitul anului, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, medicul Victor Zota, coordonatorul programului naţional pentru transplant.