Cele mai citite
 


Maramureş: Preşcolari de la o grădiniţă din oraşul Seini, ajunşi în spital
joi, 3 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Câteva zeci de preşcolari de la o grădiniţă din oraşul Seini au ajuns în cursul serii de miercuri la Spitalul de Boli Infecţioase din Baia Mare, prezentând vărsături, greaţă şi dureri abdominale.
Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Maramureş, Dan Bucă, a declarat pentru AGERPRES că 53 de copii au acuzat dureri de stomac, greaţă, dintre aceştia 52 fiind internaţi pentru tratamente şi investigaţii medicale.
"Abia după efectuarea analizelor medicale ne vom putea pronunţa asupra cauzei care a provocat aceste stări micuţilor", a spus Dan Bucă.
Potrivit uneia dintre îngrijitoare, copiii au acuzat o stare generală de disconfort la scurtă vreme după ce au mâncat ciorbă de cartofi şi macaroane cu brânză.
Iniţial copii au fost duşi pentru investigaţii medicale la Centrul de Sănătate Seini, iar ulterior s-a decis trimiterea lor pentru investigaţii medicale la Spitalul de Boli Infecţioase din municipiul Baia Mare.
Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Maramureş a precizat că în cursul serii de miercuri ar putea fi externaţi copiii care prezintă o starea ameliorată a sănătăţii. AGERPRES/(A - Leontin Cupar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Prima anastomoză laparoscopică între pancreas şi stomac, realizată de medicii SJU Echipa de medici din cadrul Blocului Operator a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare a realizat în premieră prima anastomoză laparoscopică între pancreas şi stomac (pseudochisto-gastroanastomoza) la un pacient cu pseudochist pancreatic, complicaţie a unei pancreatite acute severe, precizează...
Maramureş: După investiţii, SJU Baia Mare va putea prelua pe viitor pacienţi din judeţele limitrofe Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat vineri că terminarea lucrărilor de modernizare, după aproape cinci ani, situează spitalul în categoria celor care poate prelua pacienţi din judeţele limitrofe.
Maramureş: 45 de persoane care participau la un botez în Baia Mare, internate din cauza unei toxiinfecţii alimentare Cel puţin 45 de persoane dintre care trei copii au fost internaţi, duminică seară, la Spitalul de Boli Infecţioase din Baia Mare după ce au suferit o toxinfecţie alimentară.
Maramureş: RMN gratuit timp de o lună pentru copiii cu afecţiuni oncologice Centrul medical Casa Rusu din municipiul Baia Mare a lansat, miercuri, un program gratuit destinat copiilor cu afecţiuni oncologice. Timp de o lună, copii din toată ţara pot beneficia de investigaţii RMN gratuite, însă programul se adresează cu precădere copiilor care din diferite motive n-au reuşit...
Maramureş: O tânără a supravieţuit miraculos după ce s-a aruncat în gol de la etajul opt O femeie din municipiul Baia Mare care s-a aruncat de la etajul opt al unui blocului în care locuia a supravieţuit impactului cu solul.
Maramureş: SJU Baia Mare şi-a completat necesarul de medici pe aproape toate specialităţile Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că unitatea medicală a reuşit să acopere etapizat necesarul de medici pe diferite specialităţi în urma angajărilor.