Cele mai citite
 


Tulcea: A început distribuirea dozelor de vaccin antigripal către medicii de familie
joi, 3 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică Tulcea a început miercuri distribuirea primelor 6.200 de doze de vaccin antigripal către medicii familie din judeţ.
Directorul DSP Tulcea, Laurenţia Militaru, a declarat, pentru AGERPRES, că dozele de vaccin au ajuns marţi după-amiaza la sediul instituţiei, distribuirea lor urmând să se încheie până la începutul săptămânii viitoare.
"Categoriile care vor avea prioritate la vaccinare vor fi cele ale persoanelor cu boli cronice, boli cardiace, respiratorii, diabet zaharat, renal, dar şi persoanele cu vârste de peste 65 de ani. Vom fi atenţi, de asemenea, şi cu cei tineri, cu personalul sanitar, care trebuie să fie protejat, dar şi cu gravidele", a afirmat Militaru.
Potrivit sursei citate, tranşa a doua de doze de vaccin urmează să fie achiziţionată de Ministerul Sănătăţii şi să ajungă la Tulcea cel mai probabil săptămâna viitoare.
Anual, DSP Tulcea achiziţionează din fonduri proprii sau din cele alocate de MS circa 19.000 de doze de vaccin antigripal. AGERPRES/(AS - Luisiana Bîgea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Noi doze de vaccin antigripal primite de Direcţia de Sănătate Publică Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a început să distribuie un nou lot de 10.000 de doze de vaccin primite din partea Ministerului Sănătăţii.
Tulcea: Dozele de vaccin antigripal, distribuite medicilor de familie Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a început distribuţia către medicii de familie a celor 5.400 de doze de vaccin antigripal, primite din partea Ministerului Sănătăţii.
Bacău: O primă tranşă de vaccin antigripal, de 3.730 de doze, a ajuns la Direcţia de Sănătate Publică Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bacău a primit o primă tranşă de vaccin antigripal, dozele urmând a fi distribuite, începând de săptămâna viitoare, către medicii de familie, spitale şi instituţiile de ocrotire a persoanelor cu dizabilităţi.
Galaţi: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproape 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a primit 10.830 de doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, a anunţat miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Liliana Iordăchescu.
Brăila: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproximativ 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a primit aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, după cum a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Dumitra Orăşanu.
Bistriţa-Năsăud: Primele 4.000 de doze de vaccin antigripal au ajuns în judeţ Judeţul Bistriţa-Năsăud a primit primele 4.000 de doze de vaccin antigripal alocate de Ministerul Sănătăţii, campania de vaccinare a persoanelor vârstnice şi a celor cu boli cronice urmând să înceapă de săptămâna viitoare.