Cele mai citite
 


Vâlcea: Au fost distribuite primele 2.000 de doze de vaccin antigripal
joi, 3 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primele 2.000 de doze de vaccin antigripal au fost distribuite în judeţ din cele 5.900 câte au sosit, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea, dr. Maria Murăruş.
"Noi am solicitat Ministerului Sănătăţii 71.000 de doze de vaccin antigripal. Am avut ca bază pentru această solicitare o documentaţie a medicilor de familie la care am adăugat unităţile sanitare cu expunere, centrele de asistenţă socială şi unităţile şcolare, în special grădiniţele şi şcolile generale. Ne-a sosit prima tranşă de 5.900 şi deja primele 2.000 de doze au fost distribuite în teren", a precizat dr. Murăruş.
Din aceste prime doze, 10% au fost date direct cabinetelor medicilor de familie, iar cele 2.000 au ajuns la unităţile sanitare şi centrele de asistenţă socială. AGERPRES/(AS - Liviu Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: O nouă tranşă de vaccin antigripal a ajuns în depozitul DSP O nouă tranşă de 3.360 de doze de vaccin antigripal a ajuns în depozitul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, urmând a fi distribuită pentru imunizarea personalului medico-sanitar şi beneficiarilor unităţilor de asistenţă socială, a declarat presei, joi, adjunctul instituţiei, Cătălina Zorescu.
Alba: Primele doze de vaccin antigripal, ajunse în depozitul DSP O primă tranşă din cele 35.000 de doze de vaccin antigripal solicitate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Alba a ajuns vineri în depozitul instituţiei, alături de 2.500 de doze de vaccin hexavalent, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.
Teleorman: 15.000 doze de vaccin antigripal au fost distribuite Direcţiei de Sănătate Publică Circa 15.000 doze de vaccin antigripal au fost distribuite de Ministerul Sănătăţii în judeţul Teleorman, a declarat vineri, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Mioara Comana.
Hunedoara: Peste 2.700 de doze de vaccin antigripal pot fi distribuite gratuit pentru vaccinarea populaţiei Peste 2.700 de doze de vaccin antigripal se află la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara şi vor putea fi distribuite medicilor de familie din judeţ pentru vaccinarea gratuită a populaţiei din grupele de risc.
Dolj: DSP a primit 16.500 doze de vaccin antigripal Craiova, 5 dec /Agerpres/ - La nivelul judeţului Dolj au fost distribuite, într-o primă tranşă, 16.500 de doze de vaccin antigripal, a anunţat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dolj, dr. Ştefan Popescu.
Teleorman: A doua tranşă de doze de vaccin antigripal a ajuns în judeţ Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Teleorman i-a fost repartizată a doua tranşă de vaccinuri antigripale, după cea din luna octombrie.