Cele mai citite
 


Arad: Peste 100 de firme participă la cea de a XVIII-a ediţie a târgului AR-MEDICA
vineri, 4 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Complexul Expo Arad Internaţional al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, găzduieşte, începând de joi, cea de-a XVIII-a ediţie a târgului AR-MEDICA, târg internaţional de medicină, aparatură medicală, aparatură de laborator, farmacie, stomatologie, ortopedie şi servicii conexe, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.
La ediţia din acest an a târgului - programat să se desfăşoare în perioada 3-5 noiembrie - participă este 100 de firme reprezentând producători, importatori şi distribuitori din România, Germania şi Ungaria, care expun pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, în cele două pavilioane ale complexului expoziţional, ultimele noutăţi în domeniul medical.
În standurile târgului este expusă o gamă variată de produse şi servicii medicale de ultimă generaţie, cum ar fi aparatură, instrumentar, materiale pentru cabinete medicale, tehnică dentară, electrocardiografe, aparate EKG, EEG, EMG, audiometrie, Dopplere fetale, pulsoximetre, sonografe Doppler, spirometre, echipamente pentru anestezie, respiratoare, incubatoare, defibrilare, cauterizoare, lasere, ochelari, microscoape, echipamente şi instrumentar chirurgical, instrumentar pentru dializă, stetoscoape, tensiometre, termometre, seringi, sterilizatoare cu abur şi cu aer fierbinte, articole de unică folosinţă - mănuşi, pânză, ace chirurgicale şi accesorii pentru respirat, dotări moderne pentru cabinete medicale, publicaţii, site-uri şi televiziuni medicale. Mai mult, o firmă germană expune chiar o ambulanţă medicală, care a stârnit un larg interes din partea numeroşilor vizitatori.
'Faptul că în ciuda crizei economice globalizate, am înregistrat o mare afluenţă de expozanţi şi, sperăm noi, vom înregistra şi un mare număr de vizitatori, dovedesc oportunitatea extinderii suprafeţei expoziţionale, cel de al treilea pavilion urmând să fie inaugurat în primăvara anului 2012', a declarat cu prilejul deschiderii târgului, Nicolae Groşan, director executiv al CCIA Arad.
Ca şi în anii precedenţi, Colegiul Farmaciştilor, Colegiul Medicilor, Colegiul Medicilor Dentişti şi Ordinul Asistenţilor Medicali şi Moaşelor din România, în colaborare cu Universitatea de Vest 'Vasile Goldiş' Arad, organizează, concomitent cu târgul, un program ştiinţific, cu lectori din ţară şi din străinătate, pe toată durata târgului, program în urma căruia cadrele medicale obţin credite de Educaţie Medicală Continuă şi Educaţie Profesională Continuă, cursurile începând chiar de joi, de la prima oră.
În urma participării la conferinţele organizate în acesta an, stomatologii vor putea obţine 40 de credite EMC, medicii generalişti 24 de credite EMC, asistenţii medicali 12 credite EMC, iar farmaciştii 24 de credite EPC. AGERPRES/FOTO PE FLUX/(AS, A-Ioan Weisl)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Ultimele pregătiri pentru deschiderea ediţiei a XIX- a a Târgului AR - Medica La Expo Arad Internaţional se fac ultimele pregătiri în vederea deschiderii celei de-a XIX-a ediţii a târgului AR-Medica, târg internaţional de medicină, aparatură medicală, aparatură de laborator, farmacie, stomatologie, ortopedie şi servicii conexe, apreciat de specialişti drept cel mai important eveniment...
Arad: Peste 120 de firme participă Târgul AR-MEDICA Târgul AR-MEDICA, aflat la a 19-a ediţie, s-a deschis joi la Complexul Expo Arad Internaţional.
Arad: Ultimele pregătiri pentru a XVIII-a ediţie a Târgului AR - MEDICA Peste 100 de firme, reprezentând producători, importatori şi distribuitori din România, Germania şi Ungaria de echipamente medicale, vor participa, în perioada 3 - 5 noiembrie, la cea de a XVIII-a ediţie a Târgului AR-MEDICA, ce va avea loc la Complexul Expo Arad Internaţional.
Arad: Târgul AR - MEDICA, la cea de-a XVII-a ediţie Peste 130 de firme reprezentând producători, importatori şi distribuitori din România, Austria şi Ungaria, vor participa, în perioada 4-6 noiembrie, la cea de-a XVII-a ediţie a târgului AR-MEDICA, ce va avea loc la Complexul Expo Arad Internaţional.
Arad: Ultimele pregătiri pentru deschiderea ediţiei a XXII-a Târgului AR - MEDICA Aproape o sută de firme din Italia, Pakistan, Ungaria şi din România şi-au anunţat participarea la cea de-a XXII-a ediţie a Târgului AR-MEDICA, eveniment organizat în perioada 5 - 7 noiembrie de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) a judeţului Arad la Complexul Expo Arad.
Arad: Peste 110 firme participă la ediţia a XXI-a a Târgului AR - MEDICA Peste 110 firme reprezentând producători, importatori şi distribuitori din România, Ungaria, Cehia ?i Italia sunt prezente cu standuri în cadrul ediţiei a XXI-a a Târgului AR-MEDICA, eveniment internaţional găzduit în perioada 6 - 8 noiembrie, de Complexul Expo Arad Internaţional.