Cele mai citite
 


Galaţi: Unitatea de Primire a Urgenţelor mai are medicamente doar pentru o săptămână
vineri, 4 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) şi SMURD Galaţi din incinta Spitalului Judeţean mai au medicamente şi materiale sanitare doar pentru o săptămână, a declarat, joi, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP), Valentin Boldea.
Potrivit acestuia, şeful serviciului UPU - SMURD, Angel Trifan, a făcut o adresă prin care a informat că mai are medicamente şi materiale sanitare doar pentru o săptămână, ba mai mult, nici  stocul pentru situaţii de urgenţă nu este asigurat.
''Şeful serviciului UPU - SMURD (dr. Angel Trifan - n.r.) ne-a făcut o adresă prin care ne informează că mai are medicamente şi materiale sanitare doar pentru o săptămână. Potrivit informării, nici stocul pentru situaţii de urgenţă nu este asigurat. Ni s-au solicitat materiale şi medicamente necesare funcţionării acestui serviciu. Vom face în perioada imediat următoare un control în secţie. Avem informaţii că o parte dintre medicamente au fost folosite în interesul spitalului. Potrivit legii, materialele sanitare şi medicamentele folosite la urgenţe pentru pacienţii care apoi rămân internaţi trebuie returnate către UPU şi se pare că acest lucru nu se întâmplă întotdeauna'', a spus Boldea. AGERPRES/(AS - Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Asociaţia SMURD a donat Spitalului Judeţean cărucioare pentru transportul pacienţilor Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Sf. Apostol Andrei din Galaţi s-a îmbogăţit luni cu 20 de cărucioare pentru transportul pacienţilor, primite ca donaţie de la Asociaţia SMURD Galaţi.
Galaţi: Unitatea de primiri urgenţe a avut cu peste 13.000 de pacienţi mai mulţi decât în 2011 În 2012, la Unitatea de primiri urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean ''Sfântul Apostol Andrei'' Galaţi au fost trataţi 85.323 pacienţi, faţă de 2011, când aceeaşi unitate a tratat 71.840 pacienţi, a anunţat, marţi, şeful UPU Galaţi, dr. Angel Trifan.
Galaţi: Echipamente pentru UPU şi Dispeceratul Integrat 112, din contribuţia de 2% Galaţi, 3 mar /Agerpres/- Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Sf. Apostol Andrei Galaţi şi Dispeceratul Integrat 112 au fost dotate cu echipamente în valoare de aproximativ 35.000 lei, bani obţinuţi din contribuţiile de 2% din impozitul pe venitul cetăţenilor, direcţionate...
Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare a fost modernizată la standarde europene Noua Unitate de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Satu Mare a fost inaugurată duminică în prezenţa ministrului Sănătăţii, Ritli Ladislau, după ce a fost modernizată cu o investiţie de aproape 7 milioane de lei, astfel capacitatea de tratare a bolnavilor fiind aproape dublată.
Galaţi: Alcoolemie record la o bătrână de 72 ani O bătrână de 72 de ani din localitatea Movileni a fost adusă în comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, cu o alcoolemie record de 4,1 grame la mie alcool în sânge.
Maramureş: UPU-SMURD din cadrul SJU Baia Mare, dotat cu o autospecială destinată medicului de urgenţă Baia Mare, 15 mar /Agerpres/- Fundaţia pentru SMURD a donat, marţi, Spitalului Judeţean Baia Mare o autospecială pentru medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe SMURD (UPU SMURD), precizează un comunicat de presă al SJU, remis AGERPRES.