Cele mai citite
 


Iaşi: Un centru de permanenţă va funcţiona la Ţibăneşti, până la sfârşitul anului
vineri, 4 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un centru de permanenţă va funcţiona până la sfârşitul acestui an, în localitatea Ţibăneşti, a anunţat joi deputatul Petru Movilă, liderul filialei ieşene a PDL.
Potrivit parlamentarului, în acest centru vor asigura permanenţa cinci medici din comuna Ţibăneşti şi comunele din apropiere Ţibana, Tansa, Ipatele, Dagâţa, Mironeasa.
În acest centru de permanenţă vor beneficia de îngrijiri medicale aproximativ 20.000 de localnici, mulţi dintre ei din sate izolate.
''Este important să funcţioneze un astfel de centru într-o zonă unde cazurile medicale de urgenţă pot fi stabilizate de un medic înainte de a ajunge la spitalele din Iaşi. După substaţia de ambulanţă de aici, noul centru va asigura şi permanenţa cu un cadru medical superior, respectiv un medic. Am reuşit să conving cinci medici care au cabinete deschise în Ţibăneşti şi în comunele din apropiere să facă în ture această permanenţă şi sunt bucuros că au acceptat'', a declarat presei deputatul Petru Movilă. AGERPRES/(A - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Centru zonal de ambulanţă, inaugurat la Ţibăneşti Un centru zonal de ambulanţă va fi inaugurat joi în localitatea Ţibăneşti, după ce acest serviciu a funcţionat timp de 15 ani într-o clădire veche.
Iaşi: Nou centru zonal pentru serviciul de ambulanţă la Ţibăneşti Iaşi, 9 sep /Agerpres/ - Un nou centru zonal pentru serviciul de ambulanţă a fost inaugurat joi, la Ţibăneşti, beneficiare fiind peste 2.000 de persoane care locuiesc în comună.
Iaşi: Femeie înjunghiată cu un cuţit în stradă; victima - transportată la Spitalul 'Sf. Spiridon' Un echipaj medical de urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi a fost solicitat, la 112, să intervină pentru a acorda îngrijiri în cazul unei femei care a fost înjunghiată în torace cu un cuţit, pe o stradă din centrul oraşului.
Iaşi: Acţiune transfrontalieră de salvare a unor fete din Republica Moldova dispărute în apele Prutului Mai multe echipaje ale Inspectoratului Situaţii de Urgenţă, SMURD şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Iaşi, precum şi echipaje de ajutor din Republica Moldova caută două fete care au dispărut, duminică, în apele Prutului.
În 2015, serviciile de ambulanţă judeţene şi SABIF au intervenit la 2.972.305 de solicitări Serviciile de ambulanţă judeţene şi Bucureşti-Ilfov au primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în 2015, un număr de 3.741.439 de apeluri şi au intervenit la 2.972.305 de solicitări pentru cazuri de urgenţă, consultaţii la domiciliu şi transferuri, potrivit bilanţului Departamentului...
Iaşi: Ambulanţă avariată, după ce a fost lovită în plin de o dubiţă O ambulanţă care se afla în trafic cu semnalele acustice şi luminoase pornite a fost avariată, după ce a fost lovită în plin de o dubiţă în zona campusului studenţesc Tudor Vladimirescu din Iaşi.