Cele mai citite
 


Mehedinţi: A început distribuirea dozelor de vaccin antigripal
vineri, 4 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică Mehedinţi a început joi distribuirea celor 6.400 de doze vaccin antigripal, a declarat, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Miruna Constantin.
Potrivit sursei citate, vaccinul va fi repartizat, în primă etapă, celor peste 150 de cabinete ale medicilor de familie, unităţilor spitaliceşti şi dispensarelor şcolare.
"Primii care vor fi imunizaţi vor fi bolnavii cu vârsta peste 65 de ani, cei cu afecţiuni cronice, cardiace, respiratorii, diabet zaharat, renal, copiii şi bătrânii instituţionalizaţi şi personalul medico-sanitar", a precizat Miruna Constantin.
Ea a afirmat că, în cazul epuizării dozelor de vaccin, se va comanda o nouă tranşă. AGERPRES/(AS - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: DSP va repartiza primele 4600 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi va începe săptămâna aceasta repartizarea dozelor de vaccin antigripal primite de la Ministerul Sănătăţii, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Romaniţa Ionovici.
Mehedinţi: Au fost catagrafiate persoanele care urmeaază să beneficieze gratuit de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a finalizat acţiunea de catagrafiere a persoanelor care urmează să fie vaccinate gratuit contra gripei, a declarat, joi, pentru AGERPRES directorul adjunct al instituţiei, Romaniţa Ionovici.
Mehedinţi: Aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal distribuite în judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a primit de la Ministerul Sănătăţii (MS) a doua tranşă de vaccin antigripal, a declarat marţi pentru AGERPRES directorul adjunct, dr. Romaniţa Ionovici.
Mehedinţi: A început distribuirea dozelor de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a demarat campania de vaccinare antigripală, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Codruţa Vochescu.
Tulcea: Noi doze de vaccin antigripal primite de Direcţia de Sănătate Publică Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a început să distribuie un nou lot de 10.000 de doze de vaccin primite din partea Ministerului Sănătăţii.
Bacău: O primă tranşă de vaccin antigripal, de 3.730 de doze, a ajuns la Direcţia de Sănătate Publică Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bacău a primit o primă tranşă de vaccin antigripal, dozele urmând a fi distribuite, începând de săptămâna viitoare, către medicii de familie, spitale şi instituţiile de ocrotire a persoanelor cu dizabilităţi.