Cele mai citite
 


Prin reţeaua EURES sunt oferite românilor 50 de locuri de muncă vacante în străinătate
vineri, 4 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Angajatorii din Spaţiul Economic European (SEE) oferă 50 de locuri de muncă vacante, prin intermediul reţelei EURES, se arată într-un comunicat al Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti.
Astfel, în Norvegia sunt vacante două posturi (tehnician/inginer de transmisii şi tehnician/inginer radio), Belgia caută cinci asistenţi medicali, iar Danemarca are disponible 25 posturi (stagiar/lucrator calificat în ferme de creştere a animalelor; sere; ferme de cultivare legume/fructe).
Italia a anunţat patru posturi vacante pentru medici recuperare medicină fizică sau medici neurolog. Alte oferte sunt pentru Austria - şapte posturi (drujbist), Germania - cinci posturi (inginer aeronautică) şi Malta - două posturi (manager restaurant şi personal de aşteptare în restaurant).
Pentru ocuparea acestor locuri de muncă se solicită calificare în domeniu şi cunoştinţe de limbă a statului respectiv.
Solicitanţii din Capitală se pot adresa consilierului EURES din cadrul AMOFM Bucureşti pentru a fi informaţi, consiliaţi şi mediaţi în vederea obţinerii unui loc de muncă în străinătate sau pot viziona ofertele respective accesând site-ul EURES naţional (www.eures.anofm.ro).
EURES a fost creat în scopul facilitării liberei circulaţii a forţei de muncă în Uniunea Europeană şi este o reţea de cooperare între Comisia Europeană, serviciile publice de recrutare din statele membre, plus Norvegia, Liechtenstein, Islanda şi Elveţia.AGERPRES/(AS-Daniel Cocoru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: 4.000 de locuri de muncă în străinătate oferite la Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice Iaşi, 27 nov /Agerpres/ - Sute de persoane, medici, rezidenţi sau asistenţi medicali au venit, sâmbătă, la cea de-a cincea ediţie a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice organizat la Iaşi, în speranţa că îşi vor găsi un loc de muncă în clinici şi spitale din alte state europene printre...
Peste 4.000 de locuri de muncă pentru medicii români în străinătate Locuri de muncă permanente, dar şi temporare, salarii de la 3.000 de euro în sus sau chiar de 2.000 de lire sterline pe săptămână, oportunităţi de dezvoltare profesională excelente, cursuri de limbă străină pentru familie, asistenţă în procesul de relocare sunt doar câteva dintre avantajele oferite de...
Dolj: Medicii români cu experienţă în psihiatrie şi neurologie, căutaţi pentru joburi în Germania şi ţările scandinave Craiova, 11 nov /Agerpres/ - Câteva sute de medici şi asistenţi medicali, cu sau fără experienţă, care doresc să plece în străinătate, au participat luni la un târg de joburi organizat la Craiova, posturile oferite fiind în Germania, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Norvegia, Suedia şi Danemarca...
Peste 2.000 de cadre medicale au trecut pragul Târgului Internaţional de Cariere Medicale Peste 2.000 de medici tineri şi medici cu experienţă, farmacişti, asistenţi medicali, dentişti, studenţi la medicină sau proaspeţi absolvenţi au vizitat sâmbătă şi duminică Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice - se arată într-un comunicat de presă remis luni AGERPRES.
Cluj: Locuri de muncă în străinătate pentru medici şi asistenţi, la târgul 'Cariere în alb' Cadrele medicale şi asistenţii din zona Transilvaniei au fost ofertaţi la un târg de locuri de muncă organizat duminică la Cluj cu slujbe plătite cu mii de euro şi posibilitatea de a se stabili în străinătate.
Ultima saptamana in care-ti mai poti gasi un loc de munca la Targul Virtual Cariere in Alb Careers in White International cunoscut in Romania ca si Cariere in Alb anunta ca duminica 21 decembrie este ultima zi in care personalul medical din intreaga lume isi poate gasi jobul dorit prin intermediul targului virtual.