Cele mai citite
 


Suceava: Spitalele din judeţ au buget doar pentru luna noiembrie
vineri, 4 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Suplimentarea bugetului Casei Judeţene de Sănătate (CJAS) Suceava acoperă necesarul pentru HIV-SIDA până la sfârşitul anului 2011, dar în cazul spitalelor suma este suficientă doar pentru luna noiembrie, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul CJAS Suceava, Cristian Bleoţu.
Casa Judeţeană de Sănătate (CJAS) Suceava a primit, în urma suplimentării de buget aprobate de CNAS, suma de 13.286.240 lei, necesară furnizorilor de de servicii medicale din judeţ, precum şi farmaciior ce se află sub contract cu casa de sănătate, se arată într-un comunicat al CJAS Suceava remis, joi, AGERPRES.
Suplimentarea s-a făcut pentru eliberarea medicamentelor gratuite şi compensate (6.421.000 lei), pentru eliberarea medicamentelor acordate prin subprogramul de tratament şi monitorizare a persoanelor cu infecţie HIV/SIDA (849.240 lei) şi pentru spitale (6.016.000 lei).
Sumele suplimentare vor fi contractate cu furnizorii de servicii medicale menţionaţi, prin încheierea de acte adiţionale pentru perioada următoare.
Totodată, laboratoarele, medicina de specialitate şi medicii de familie au asigurat bugetul până la sfârşitul acestui an. AGERPRES/(AS-Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: CJAS a semnat acte adiţionale la contractele cu furnizorii de servicii medicale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a încheiat pentru luna aprilie acte adiţionale la contractele de furnizare de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale cu furnizorii care se aflau în contract cu instituţia, în baza adresei CNAS ce are în vedere prevederile Contractului...
Suceava: Bugetul CJAS e cu 10% mai mare ca anul trecut şi acoperă întregul necesar pe 2013 Bugetul pentru judeţul Suceava alocat, în 2013, de CNAS, pentru servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale ste cu 10% mai mare decât în anul precedent, respectiv 365 de milioane lei, după suplimentările din cursul anului, a declarat purtătorul de cuvânt al CJAS Suceava, Anda Sălăgean.
Suceava: CJAS nu are buget pentru medicina dentară Directorul Casei judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava, Adela Elena Băişanu, a declarat, marţi, că instituţia pe care o coordonează nu dispune de buget alocat pentru furnizorii de servicii medicale dentare pentru luna aprilie, iar bugetul pentru anul 2013, pentru toate tipurile de asistenta...
Suceava: Spitalele mai au bani doar pentru urgenţele medicale Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava şi conducerile spitalelor din judeţ au stabilit în urma discuţiilor purtate referitor la bugetul alocat pentru ultimul trimestru al anului ca sumele contractate pentru lunile noiembrie şi decembrie să fie mutate în luna octombrie,...
Suceava: Medicii de familie au de returnat CJAS aproape 400.000 lei pentru servicii neconforme Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a dispus, în urma controalelor efectuate anul trecut, recuperarea a aproximativ 600.000 lei de la furnizorii de servicii medicale, ponderea cea mai mare înregistrându-se în cazul medicilor de familie, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al ...
Suceava: Farmaciile din judeţ au primit bani pentru medicamente compensate Fondul pentru medicamente gratuite şi compensate al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a fost suplimentat.