Cele mai citite
 


Vrancea: Campanie de măsurare a glicemiei
vineri, 4 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproape 4.000 de vrânceni au participat la proiectul derulat de PNL Vrancea prin care a fost verificată glicemia şi tensiunea arterială locuitorilor din 18 localităţi.
Consilierul judeţean PNL, Fevronia Stoica a firmat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă că această campanie va fi derulată şi în următoarea săptămână. Potrivit datelor prezentate de liberali, acţiunea a costat circa 10.000 lei.
'Mai avem solicitări pentru derularea acestei acţiuni şi în alte localităţi. Vom merge în circa 4 comune la sfârşitul acestei săptâmâni şi la sfârşitul săptămânii viitoare', a afirmat Fevronia Stoica.
Cei mai mulţi participanţi la această acţiune au fost din mediul urban, adică 2.158, respectiv din mediul rural, 1.492 persoane. AGERPRES/(AS-Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: OFSD a demarat o campanie de prevenire a diabetului în şase localităţi din mediul rural Organizaţia Femeilor Social Democrate din judeţul Dolj (OFSD) a început o campanie de prevenire a diabetului în şase localităţi din mediul rural care constă în testarea gratuită a nivelului glicemiei. Daniela Tarniţă, preşedinta OFSD Dolj, a declarat, pentru AGERPRES, că această campanie a fost demarată...
Peste 500 de sibieni și-au măsurat gratuit tensiunea arterială în cadrul Campaniei Naționale ”Viteza ucide...nu numai în trafic! Controlează-ți tensiunea arterială!” Cea de-a doua acțiune din acest an a Campaniei Naționale ”Viteza ucide...nu numai în trafic! Controlează-ți tensiunea arterială!” s-a desfășurat pe 5 iulie la Sibiu, în incinta complexului comercial Shopping City
Gorj: Ziua Crucii Roşii va fi marcată printr-o campanie gratuită de măsurare a tensiunii şi glicemiei Ziua Crucii Roşii va fi marcată joi la Târgu-Jiu, unde Filiala Gorj a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România va organiza o acţiune care constă în măsurarea gratuită a tensiunii şi a glicemiei, a declarat miercuri preşedintele filialei judeţene, Marius Vlaicu.
Aproximativ 1.000 de bucureşteni şi-au măsurat tensiunea arterială într-o campanie naţională Aproximativ 1.000 de bucureşteni şi-au măsurat tensiunea arterială în cadrul Campaniei Naţionale 'Viteza ucide...nu numai în trafic! Controlează-ţi tensiunea arterială!' care s-a desfăşurat în perioada 14-15 septembrie, în incinta Băneasa Mall.
Campania Națională „Viteza ucide... Nu numai în trafic! Controlează-ți tensiunea arterială!” debutează la Senatul României Campania Națională ”Viteza ucide ... nu numai în trafic! Controlează-ți tensiunea arterială” ediția 2012 debutează cu o acțiune de măsurare a tensiunii arteriale organizată în data de 14 mai, în Senatul României, între orele 11.00 – 14.00.
Acţiune de măsurare gratuită a tensiunii arteriale la Iaşi - Campania Naţională „Viteza ucide...nu numai în trafic. Controlează-ţi tensiunea arterială!” Piaţa Unirii, 23-24 iunie Ieşenii sunt aşteptaţi să îşi măsoare gratuit tensiunea arterială şi să primească sfaturi utile despre hipertensiune, în corturile special amenajate din Piaţa Unirii, pe 23 şi 24 iunie. Acţiunea face parte din cadrul Campaniei Naţionale „Viteza ucide...nu numai în trafic. Controlează-ţi tensiunea...