Cele mai citite
 


Spitalele Universitar şi Pantelimon ar putea trece la Primăria Capitalei
vineri, 4 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalele Universitar şi Pantelimon ar putea trece în curând în administrarea Primăriei Municipiului Bucureşti, specialiştii Ministerului Sănătăţii lucrând deja la acest proiect, informează un comunicat de presă al municipalităţii, difuzat joi AGERPRES.
Primarul general Sorin Oprescu s-a întâlnit joi cu premierul Emil Boc, la Palatul Victoria, ocazie cu care s-a discutat şi despre urgentarea unor decizii guvernamentale în folosul Bucureştiului.
Premierul i-a confirmat lui Sorin Oprescu acordarea fondurilor pentru continuarea lucrărilor la Stadionul Naţional 'Lia Manoliu', conform înţelegerii perfectate la începutul derulării acestui proiect.
Totodată, primarul general şi primul ministru Emil Boc au discutat şi despre găsirea unor soluţii legale pentru acoperirea unor posturi de execuţie din serviciile şi instituţiile de interes public, care se află în deficit drastic de salariaţi, în cadrul procesului de restructurare a personalului Primăriei Capitalei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti precizează că are toate materialele şi medicamentele necesare răniţilor din Colectiv Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) a precizat, duminică, că deţine toate materialele sanitare şi medicamentele necesare pentru tratamentul pacienţilor internaţi.
Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti cumpără materiale sanitare şi dezinfectanţi pentru chirurgie cardiovasculară Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti vrea să achiziţioneze, printr-o procedură de licitaţie deschisă, materiale sanitare şi dezinfectanţi pentru chirurgie cardiovasculară, potrivit unui anunţ publicat sâmbătă în SEAP.
Victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitală, din 30 octombrie 2015 (cronologie) În cursul dimineţii zilei de 15 decembrie 2015, a murit, la Spitalul de Arşi, încă o victimă a incendiului care a avut loc în data de 30 octombrie 2015, în clubul Colectiv, bilanţul deceselor ridicându-se, astfel, la 62 de persoane.
Premieră în cardiologia intervenţională, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti Două proceduri de implantare a unui dispozitiv numit stand pentru bifurcaţii au fost realizate miercuri în premieră naţională la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti.
Spitalul Universitar are nevoie de aproximativ 40.000 de euro pentru ca heliportul să fie funcţional Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) are nevoie de aproximativ 40.000 de euro pentru achiziţionarea unui sistem de semnalizare luminoasă şi a unui covor asfaltic astfel încât heliportul să fie funcţional, a declarat luni managerul instituţiei, Cătălin Cîrstoiu, cu prilejul inaugurării centrului...
Spitalul Universitar Bucureşti va avea un heliport funcţional cel mai probabil la începutul lui 2017 Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti va avea, cel mai probabil în prima parte a anului viitor, un heliport funcţional, în urma semnării miercuri de către managerul unităţii medicale şi reprezentantul Grupului de companii MaxBet a unui protocol de colaborare.