Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Preşedintele CJ face un apel către Adrian Năstase în legătură cu spitalul judeţean
sâmbătă, 5 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, a adresat, joi, un apel către liderul social-democrat Adrian Năstase pentru ''a convinge PSD Dâmboviţa să susţină proiectul de modernizare a Spitalului Judeţean Târgovişte''.
Florin Popescu ia în considerare autoritatea în partid a lui Adrian Năstase precum şi originile sale dâmboviţene.
''Luând în considerare originile dumneavoastră dâmboviţene şi interesul manifestat de-a lungul timpului pentru judeţul Dâmboviţa, îmi permit să fac un apel la dumneavoastră pentru a convinge PSD Dâmboviţa să susţină proiectul de modernizare a Spitalului Judeţean, proiect aflat în plină desfăşurare. Sunteţi preşedintele Consiliului Naţional al PSD şi aveţi autoritate în partid. Convingeţi-i, vă rog, pe colegii dumneavoastră dâmboviţeni şi în special pe deputatul Ion Stan şi senatorul Adrian Ţuţuianu, şefii PSD Dâmboviţa, să nu mai blocheze reabilitarea Spitalului Judeţean'', se arată în apelul făcut de preşedintele CJ Dâmboviţa către Adrian Năstase.
Preşedintele CJ Dâmboviţa, democrat-liberalul Florin Popescu, este nemulţumit că reprezentanţii PSD şi PNL din consiliu nu sunt de acord cu contractarea unui împrumut de 26,4 milioane de lei pentru cofinanţarea mai multor proiecte cu finanţare europeană, printre care şi reabilitarea spitalului judeţean.
Democrat-liberalii mai au nevoie de un vot în consiliu pentru a trece acest proiectul de hotărâre referitor la împrumut. Consilierii Opoziţiei susţin că împrumutul ar face ca gradul de îndatorare al administraţiei judeţene să crească foarte mult. AGERPRES/(A - Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Spitalul Judeţean Târgovişte va fi dotat cu un aparat RMN Spitalul Judeţean Târgovişte va fi dotat cu aparatură medicală, printre care un aparat RMN şi un tomograf, iar cinci săli de operaţii vor fi amenajate la standarde europene, banii fiind asiguraţi printr-un proiect cu finanţare europeană în valoare de circa 20 de milioane de euro.
Dâmboviţa: În scandalul legat de spitalul judeţean, consilierii USL acuză managementul unităţii medicale Consilierii judeţeni ai PSD şi PNL Dâmboviţa acuză managementul Spitalului Judeţean Târgovişte şi susţin că neplanificarea corespunzătoare a lucrărilor a dus la situaţia actuală, de blocare temporară a reabilitării, se arată într-un comunicat de presă semnat de reprezentanţii USL din Consiliul Judeţean...
Dâmboviţa: Consilierii judeţeni ai PSD şi PNL nu se prezintă la şedinţele de CJ Blocajul în Consiliul Judeţean Dâmboviţa continuă, după ce miercuri consilierii PSD şi PNL nu s-au prezentat, pentru a treia oară consecutiv, la şedinţa de îndată convocată de preşedintele CJ, Florin Popescu, la sediul Spitalului Judeţean Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Corecţii financiare şi lucrări întârziate la Spitalul Judeţean Târgovişte Lucrările de reabilitare şi modernizare a Spitalul Judeţean din Târgovişte sunt întârziate cu circa şapte luni, iar proiectul cu fonduri europene de 83 de milioane de lei a suferit corecţii financiare de 25%, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian...
Şeful CJ Dâmboviţa îi acuză pe consilierii PSD şi PNL că blochează mai multe proiecte Consilierii judeţeni PSD şi PNL din judeţul Dâmboviţa sunt acuzaţi de preşedintele CJ, Florin Popescu, că refuză votarea unui împrumut necesar pentru cofinanţarea mai multor proiecte, inclusiv reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
Dâmboviţa: Spitalul Judeţean Târgovişte a fost reabilitat cu fonduri europene Spitalul Judeţean Târgovişte a fost reabilitat printr-un proiect cu fonduri europene de 83 de milioane de lei, la inaugurarea de marţi fiind prezent premierul Victor Ponta.