Cele mai citite
 


Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare 'C. C. Iliescu' a primit finanţare
sâmbătă, 5 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Afectiunile inimii
 

Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof. dr. C. C. Iliescu" a primit vineri o finanţare de 1.900.000 lei, cu titlul de "suplimentare prevederi bugetare pentru cheltuieli materiale pentru luna noiembrie".

În acest fel, bugetul aprobat de CNAS - CASMB pentru luna noiembrie este acoperit în totalitate, conform mediei lunare pe anul 2011, a informat managerul institutului, conf. dr. Şerban Bubenek, printr-un comunicat de presă.


"Institutul va putea asigura neîntrerupt (cel puţin până în primele şapte zile ale lunii decembrie) asistenţa medicală de specialitate în cardiologie, chirurgie cardiovasculară şi anestezie - Terapie Intensivă la standardele înalte cu care s-au obişnuit pacienţii noştri", a precizat managerul instituţiei.
Acesta le mulţumeşte pentru sprijinul acordat ministrului Sănătăţii, conf. dr. Ladislau Ritli, CNAS, CASMB, pacienţilor, mass-media, Colegiului Medicilor şi tuturor pentru "solidaritatea responsabilă de care au dat dovadă".


La începutul acestei săptămâni, conf. dr. Şerban Bubenek a anunţat că Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof. dr. C. C. Iliescu" nu mai poate asigura asistenţa medicală de specialitate în cardiologie, chirurgie cardiovasculară şi anestezie decât pentru şapte zile, şi anume până luni, 7 noiembrie. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Institutul de Boli Cardiovasculare nu mai poate asigura asistenţa medicală decât pentru şapte zile Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof. dr. C.C.Iliescu" anunţă, într-un comunicat de presă, că nu mai poate asigura asistenţa medicală de specialitate în cardiologie, chirurgie cardiovasculară şi anestezie decât pentru şapte zile, mai precis până luni, 7 noiembrie.
Dr.Lucian Duţă (CNAS):Vom transfera bani din decembrie pentru noiembrie pentru finanţarea spitalelor Dr. Lucian Duţă, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), a declarat, miercuri, că va transfera bani din decembrie pentru luna noiembrie în vederea finanţării spitalelor.
Dr. Horaţiu Suciu: IUBCvT Târgu Mureş nu a fost inclus de MS în programele noi dedicate pacientului critic Şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş, dr. Horaţiu Suciu, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că o serie de unităţi de elită din ţară, printre care şi IUBCvT Târgu Mureş, nu au fost incluse de Ministerul...
Conf. dr. Horaţiu Suciu: Este necesară o strategie naţională în domeniul chirurgiei cardiovasculare pediatrice (interviu) Şeful Clinicii Chirurgie Cardiovasculară Adulţi şi Copii Tg. Mureş, conf. dr. Horaţiu Suciu, a subliniat într-un interviu acordat AGERPRES că în România nu există cardiologie intervenţională pediatrică, deşi sunt numeroase patologii care pot fi tratate în acest mod şi care pot scuti numeroase intervenţii...
Prof. dr. Doina Dimulescu: Afecţiunile cardiovasculare situează în continuare România pe un loc 'fruntaş' Anual la Spitalul Clinic de Urgenţă Elias sunt îngrijiţi 35-40.000 de pacienţi, cele mai frecvente afecţiuni cu care se confruntă medicii de aici fiind de departe cele din patologia cardiovasculară şi cerebrovasculară, urmate de afecţiunile infecţioase şi cele înregistrate la chirurgie, a declarat vineri...
Timiş: Institutul de Boli Cardiovasculare a aniversat 20 de ani de activitate chirurgicală Institutul de Boli Cardiovasculare (IBC) Timişoara a aniversat sâmbătă 20 de ani de activitate chirurgicală pe cord deschis, prilej cu care la Opera Naţională Română Timişoara a avut loc un simpozion la care au participat aproape două sute de invitaţi din ţară şi străinătate, chirurgi, parteneri de ...