Cele mai citite
 


Botoşani: Copil de zece ani, internat în spital după ce a fost bătut crunt de tată
duminică, 6 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil de zece ani a fost internat vineri seară la Spitalul de Copii din Botoşani, după ce a fost bătut crunt de tatăl său. Băiatul a fost lovit cu un par în zona capului şi a picioarelor, fiind spitalizat cu multiple contuzii.
"Copilul are multiple contuzii şi echimoze. Nu are nicio fractură iar evoluţia este favorabilă. În momentul de faţă este internat pe secţia de chirurgie pentru tratament şi supraveghere", a declarat, pentru AGERPRES, managerul Spitalului de Copii, Livia Mihalache.
Copilul susţine că agresiunea s-a produs pe fondul unei stări tensionate a tatălui.
"Când a venit mama de la lucru, s-a dus să facă curat. Tata s-a luat de mama şi apoi s-a luat de mine. S-a luat de toţi şi a început să ne bată", a mărturisit băiatul agresat.
Medicii au sesizat atât Poliţia, cât şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. AGERPRES/- FOTO PE FLUX (A- Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Olt:Anchetă a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului în cazul "micului Hercule" Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt s-a autosesizat şi a început o anchetă în cazul copilului în vârstă de 8 ani, din comuna Icoana, cunoscut drept "micul Hercule" datorită performanţelor sale sportive, pentru a stabili dacă minorul a fost afectat de antrenamentele...
Botoşani: Fata de 14 ani care a fost bătut crunt de tatăl ei, preluată de DGASPC Fata de 14 ani care a fost agresată de tatăl ei cu un cablu electric a fost preluată în îngrijire de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Botoşani, a anunţat, joi, directorul DGASPC, Dan Şlincu.
Olt: Direcţia pentru Protecţia Copilului a depus un denunţ împotriva tatălui "micului Hercule" Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt a depus, luni, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, un denunţ împotriva lui Iulian Stroe, tatăl "micului Hercule", acuzat de rele tratamente aplicate minorului din cauză că bărbatul îşi determină copiii să facă exerciţii...
Teleorman: Posturile de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, suplimentate Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman va avea în 2013 un număr de 667 de posturi, cu 12 mai multe decât în anul precedent, în urma unei hotărâri a Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, instituţia publică în subordinea căreia se află.
Galaţi: Numărul cazurilor de mame minore a crescut anul trecut de aproape patru ori faţă de 2010 Galaţi, 5 iun /Agerpres/- Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Galaţi a înregistrat în anul 2011 nu mai puţin de 114 cazuri de mame minore, un număr de aproape patru ori mai mare faţă de 2010, când au fost doar 31, a declarat, marţi, pentrru AGERPRES, directorul Agenţiei...