Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Continuă blocajul în CJ; consilierii PSD şi PNL nu s-au prezentat la şedinţă
duminică, 6 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consilierii judeţeni ai PSD şi PNL din Dâmboviţa nu s-au prezentat, sâmbătă dimineaţa, la şedinţa de CJ, convocată în vederea accesării unui împrumut necesar cofinanţării şi susţinerii unor proiecte cu finanţare europeană, printre care şi reabilitarea Spitalului Judeţean Târgovişte.
Conducerea CJ Dâmboviţa propune acum un cuantum mai mic al împrumutului de 22,7 milioane de lei, faţă 26,4 milioane de lei cât a fost supus aprobării în şedinţele anterioare.
Consilierii judeţeni ai Opoziţiei nu sunt de acord cu împrumutul, susţinând că gradul de îndatorare al administraţiei judeţene ar creşte foarte mult.
Şedinţa a fost convocată de preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu, la sala de reuniuni a spitalului judeţean. AGERPRES/(A - Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: În scandalul legat de spitalul judeţean, consilierii USL acuză managementul unităţii medicale Consilierii judeţeni ai PSD şi PNL Dâmboviţa acuză managementul Spitalului Judeţean Târgovişte şi susţin că neplanificarea corespunzătoare a lucrărilor a dus la situaţia actuală, de blocare temporară a reabilitării, se arată într-un comunicat de presă semnat de reprezentanţii USL din Consiliul Judeţean...
Dâmboviţa: Banii de la proiectele de asociere ale CJ cu primăriile PSD, direcţionaţi către spitalul judeţean Banii din proiectele de asociere al Consiliului Judeţean Dâmboviţa cu primăriile PSD din judeţ pentru locuri de joacă, lăcaşuri de cult şi cămine culturale vor fi direcţionaţi către reabilitarea Spitalului Judeţean Târgovişte, a declarat, marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu...
Dâmboviţa: Consilierii judeţeni ai PSD şi PNL nu se prezintă la şedinţele de CJ Blocajul în Consiliul Judeţean Dâmboviţa continuă, după ce miercuri consilierii PSD şi PNL nu s-au prezentat, pentru a treia oară consecutiv, la şedinţa de îndată convocată de preşedintele CJ, Florin Popescu, la sediul Spitalului Judeţean Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Preşedintele CJ face un apel către Adrian Năstase în legătură cu spitalul judeţean Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, a adresat, joi, un apel către liderul social-democrat Adrian Năstase pentru ''a convinge PSD Dâmboviţa să susţină proiectul de modernizare a Spitalului Judeţean Târgovişte''.
Dâmboviţa: Şedinţă de CJ, la Spitalul Judeţean Târgovişte Preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu, a anunţat, marţi, că va convoca peste două zile o şedinţă de consiliu care să se ţină la Spitalul Judeţean Târgovişte, decizia fiind luată după ce consilierii Opoziţiei nu au fost de acord cu contractarea unui împrumut necesar pentru cofinanţarea mai multor...
Şeful CJ Dâmboviţa îi acuză pe consilierii PSD şi PNL că blochează mai multe proiecte Consilierii judeţeni PSD şi PNL din judeţul Dâmboviţa sunt acuzaţi de preşedintele CJ, Florin Popescu, că refuză votarea unui împrumut necesar pentru cofinanţarea mai multor proiecte, inclusiv reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.