Cele mai citite
 


Iaşi: A ingerat 600 de pastile, pe fondul unei depresii
vineri, 4 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie din oraşul Târgu Frumos a ajuns în stare critică la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi după ce a ingerat, pe fondul unei depresii severe, peste 600 de pastile.
Coordonatorul UPU, dr. Tudor Ciuhodaru, spune că femeia, în vârstă de 36 de ani, a ingerat peste 600 de pastile recomandate în special persoanelor care suferă de atacuri de panică sau sunt depresive.
Potrivit medicului, femeia se află în comă de gradul III, şansele sale de supravieţuire fiind minime.
'Este cel mai mare număr de medicamente ingerate în scop suicidar, iar din cauza tipului şi dozei de medicaţie utilizate prognosticul este extrem de rezervat', a declarat pentru AGERPRES dr. Tudor Ciuhodaru.
Acesta nu exclude posibilitatea ca femeia să fi ingerat medicamentele pe fondul unei depresii severe provocate de probleme financiare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Conferinţa naţională de medicină de urgenţă şi salvări în situaţii speciale, la Băile Felix Conferinţa Naţională de Medicină de Urgenţă şi Salvări în Situaţii Speciale 'Search and Rescue', ajunsă la a şaptea ediţie, va avea loc, în perioada 30 septembrie - 4 octombrie, la Băile Felix, a anunţat, marţi, Asociaţia SARTISS, organizatorul evenimentului.
Suceava: Creştere îngrijorătoare a tentativelor de suicid în judeţ Tentativele de suicid în judeţul Suceava au crescut începând cu luna septembrie, a declarat presei, luni, medicul urgentist din cadrul Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) Suceava, Tiberiu Brădăţan.
Prahova: Tânăr căzut de la etajul al doilea al Spitalului Judeţean; posibilă tentativă de suicid Un tânăr de 21 de ani care se afla internat într-una dintre secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti a căzut sâmbătă de la etajul al doilea al unităţii sanitare, din primele cercetări reieşind că ar putea fi vorba despre o tentativă de suicid.
Maramureş: Sorina Pintea (SJU) spune că medicina de urgenţă este cheia salvării multor vieţi Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că medicina de urgenţă este cheia salvării multor vieţi aflate în situaţii limită.
Sibiu: Starea omului de afaceri Ilie Vonica este foarte gravă după tentativa de suicid Starea de sănătate a omului de afaceri Ilie Vonica, patronul Grupului de firme Polisano, este foarte gravă, acesta aflându-se în operaţie de mai bine de două ore cu ruptură de vase mari de sânge, au declarat marţi, pentru AGERPRES, surse medicale.
Timiş: Raed Arafat, profesor invitat de Medicina de urgenţă la UMF Dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a primit joi titlul de profesor invitat de Medicina de Urgenţă la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Victor Babeş' din Timişoara, precum şi Diploma de Excelenţă pentru întreaga activitate depusă în sistemul sanitar românesc.