Cele mai citite
 


Mureş: Accident cu şase victime pe DN 13 A
luni, 7 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un accident soldat cu un mort şi cinci răniţi a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Drumul Naţional 13 A, între localităţile Călimăneşti şi Fântânele, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Horea' al judeţului Mureş.
''În momentul sosirii la faţa locului s-a constatat că în urma coliziunii dintre două autoturisme au rezultat un număr de şase victime dintre care o persoană de sex masculin decedată, două persoane inconştiente şi trei persoane care au suferit leziuni. Pentru scoaterea celor două victime încarcerate (dintre care una decedată) dintr-un autoturism a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. Celor cinci victime în viaţă li s-a acordat primul ajutor medical, fiind transportate ulterior la spital de către echipajele SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă'', se arată într-un comunicat de presă al ISU.
Potrivit ISU, echipajul autospecialei de lucru cu apă şi spumă a asigurat măsurile de prevenire a unui posibil incendiu, iar pentru curăţarea părţii carosabile s-a solicitat sprijinul celor de la Drumuri Naţionale.
Şeful Poliţiei Rutiere Mureş, comisarul Lucian Archiudean, a declarat că accidentul s-a produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare.
''Cauza accidentului a fost o depăşire neregulamentară, s-au înregistrat un decedat, două persoane cu fracture, car au fost transportate la spital şi au rămas internate, şi încă trei, cu politraumatisme. Pe timpul intervenţiei circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri, cam o oră'', a precizat Lucian Archiudean.
La locul accidentului a fost deplasată garda de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Mureş cu o autospecială de descarcerare, două ambulanţe SMURD, o ambulanţă de la SMURD Sovata, două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, precum şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Sângeorgiu de Pădure. AGERPRES/(AS - Dorina Matiş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ISU Mureş: A fost pus în aplicare planul roşu de intervenţie stabilit pentru judeţul Bistriţa-Năsăud Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Horea' al judeţului Mureş a anunţat, miercuri, că, în urma accidentului feroviar petrecut între localităţile Gledin şi Râpa de Jos, la km 33+200m, din cauza amplorii evenimentului şi a numărului mare de victime, a fost pus în aplicare planul roşu de intervenţie...
Alba: Noi autospeciale şi ambulanţe SMURD, în valoare de peste 3,3 milioane de lei, în dotarea ISU Patru autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, cu posibilităţi de intervenţie în zone greu accesibile şi la fond forestier, şi trei ambulanţe SMURD, de tip B2, în valoare totală fiind de peste 3,3 milioane de lei, vor intra în acest an în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Unirea'...
Mureş: Exerciţiu pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident chimic la Azomureş Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ''Horea'' al judeţului Mureş a organizat, marţi, un exerciţiu pentru verificarea modului în care poate fi gestionată o situaţie de urgenţă generată de un accident tehnologic la combinatul de îngrăşăminte chimice Azomureş din Târgu Mureş, care a dus la o...
ISU Alba, implicat în derularea a două proiecte cu fonduri europene Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Unirea' Alba este implicat în derularea a două proiecte cu fonduri europene, având ca obiective îmbunătăţirea managementului şi gestionării eficiente a situaţiilor de urgenţă şi creşterea siguranţei cetăţenilor, a declarat, joi, inspectorul şef al ISU, colonel...
Simulare pe Otopeni: Patru decedaţi şi 16 răniţi, în urma unui accident aviatic Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Codrii Vlăsiei" al judeţului Ilfov au organizat, miercuri, pe Aeroportul Otopeni, un exerciţiu de intervenţie în cazul unui accident aviatic simulat al unei aeronave de pasageri.
Victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitală, din 30 octombrie 2015 (cronologie) În cursul dimineţii zilei de 15 decembrie 2015, a murit, la Spitalul de Arşi, încă o victimă a incendiului care a avut loc în data de 30 octombrie 2015, în clubul Colectiv, bilanţul deceselor ridicându-se, astfel, la 62 de persoane.