Cele mai citite
 


Regulament campanie “Respira adanc si gandeste-te bine!”
luni, 7 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Oncologie
 

“Respira adanc si gandeste-te bine!” este o campanie sociala destinata tuturor persoanelor din Romania pentru prevenirea, informarea si responsabilizarea acestora in ceea ce priveste cancerul la plamani.”

Campania este initiata si derulata de catre Liga Romana de Cancer cu sprijinul Euromedic Romania si Roche Romania.
 
Campania se desfasoara in perioada 4 – 30 noiembrie in centrele Euromedic Romania din: Arad (Centrul de Diagnostic Imagistic Euromedic Arad), Bucuresti (Centrul de Diagnostic si Tratament Euromedic Fundeni- Bucuresti), Constanta (Centrul de Diagnostic si Tratament Euromedic Constanta) si Petrosani (Centrul de Diagnostic Imagistic Euromedic Petrosani).
 
in cadrul campaniei, cei interesati pot efectua o radiografie pulmonara gratuita in oricare din centrele Euromedic din orasele mentionate mai sus, pe baza voucherelor disponibile pe site-urile www.invingemcancerul.ro, www.romaniancancerleague.org si www.euromedic.ro. Numarul total al radiografiilor pulmonare gratuite ce se vor realiza in Centrele de Diagnostic Imagistic Euromedic este de 600, cate 150 pentru fiecare centru.
 
Programarea si accesarea investigatiei gratuite se pot face prin intermediul celor 3 site-uri www.invingemcancerul.ro, www.romaniancancerleague.org  si www.euromedic.ro dupa descarcarea voucherului, apeland numarul de telefon inscris in sectiunea “Campanie” sau prin prezentarea directa a pacientului la receptia centrelor Euromedic selectate.
 
Orice persoana fizica in varsta de 18 ani, responsabila juridic, poate solicita investigatia gratuita pusa la dispozitie de Euromedic. Persoanele cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani pot solicita realizarea investigatiei numai cu consimtamantul tutorelui legal.
 
Organizatorul campaniei “Respira adanc si gandeste-te bine!” isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament si se angajeaza ca inaintea operarii unor astfel de modificari sa le faca publice prin intermediul site-ului www.invingemcancerul.ro si/sau al oricaror alte canale de comunicare publice, pe care le considera oportune.
 
Pentru orice informatii suplimentare legate de derularea campaniei, accesul la investigatia gratuita sau alte detalii in referinta, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail sau sa sunati la numerele de telefon din sectiunea „Contact”.
Legea 677/2001 (ANDSPCP) privind protectia datelor cu caracter personal:
* Prin aderarea la campania mai sus mentionata, utilizatorul isi exprima in mod ferm si direct consimtamantul pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a organizatorului si a partenerilor sai, precum si prelucrarea acestora in scopuri statistice sau in scopul activitatilor de marketing direct.
 
* Procesarea datelor personale se face in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal.
* Participantul la acest program are drept de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie asupra datelor sale personale, aceste drepturi putand fi exercitate in conformitate cu dispozitiile articolelor 13, 14, si 15 din Legea 677/2001, prin transmiterea unei cereri scrise adresate Organizatorului, la adresa de email office@romaniancancerleague.org, cerere in care se vor mentiona obligatoriu datele de identificare ale petentului, adresa de corespondenta si datele asupra carora se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie solicitat.
 
Termeni si conditii finale
* Regulamentul, termenii si conditiile campaniei „Respira adanc si gandeste-te bine!” sunt disponibile pentru consultare, in mod gratuit, pe site-ul www.invingemcancerul.ro si la receptiile din cadrul Centrelor Euromedic.
* Prin participarea la acest program, toti participantii sunt de acord sa respecte intru totul si sa se conformeze prevederilor si regulilor impuse de normele din acest Regulament.
 
 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Luna Internationala de lupta impotriva cancerului pulmonar Liga Romana de Cancer lanseaza, in luna noiembrie, o campanie de informare si educare privind implicatiile cancerului la plamani, sub mesajul „Respira adanc si gandeste-te bine!”, beneficiind de sprijinul companiilor Roche Romania si Euromedic Romania.
Fumatul si poluarea – factori de risc pentru cancerul pulmonar Campanie de informare cu privire la cea mai agresiva forma de cancer – cancerul pulmonar Cu ocazia Lunii Internationale de Lupta Impotriva Cancerului Pulmonar, Liga Română de Cancer si Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) continua si in 2012 campania de preventie, informare si educare...
Luna Internaţională de luptă împotriva cancerului pulmonar Liga Română de Cancer lansează, în luna noiembrie, o campanie de informare şi educare privind implicaţiile cancerului la plămâni, sub mesajul ''Respiră adânc şi gândeşte-te bine!'', se arată într-un comunicat de presă.
Campania “Respiră ADÂNC şi gândeşte-te BINE!” un succes la nivel naţional Campania “Respiră ADÂNC şi gândeşte-te BINE!”, campanie dedicată informării, educării şi prevenţiei cancerului pulmonar, a avut un impact deosebit asupra persoanelor din România, ceea ce a dus la epuizarea, într-un timp foarte scurt, în numai 10 zile, a radiografiilor oferite gratuit de către Euromedic...
Clinica Anima sustine campania „Respira ADANC si gandeste-te BINE!” Incepand din 4 decembrie, Clinica Anima sustine campania de preventie, informare si educare privind cancerul pulmonar „Respiră ADANC şi gândeşte-te BINE!”, oferind celor interesati posibilitatea efectuarii unei radiografii pulmonare gratuite.
Peste 600 de radiografii au fost efectuate gratuit în cadrul unei campanii de educaţie şi prevenţie Peste 600 de radiografii gratuite au fost efectuate în cadrul campaniei 'Respiră ADÂNC şi gândeşte-te BINE!', câte 150 pentru fiecare centru din oraşele: Arad, Bucureşti, Constanţa şi Petroşani, se arată într-un comunicat de presă al Ligii Române de Cancer.