Cele mai citite
 


Millennium Bank a lansat pachetul Dual Prestige
marţi, 8 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Millennium Bank îşi extinde oferta pentru clienţii cu venituri mari, printr-un nou instrument de economisire şi investiţii, Pachetul Dual Prestige, care conţine un depozit în euro cu dobândă specială şi fonduri internaţionale de investiţii în euro, se arată într-un comunicat al băncii.
Jumătate din suma investită prin intermediul pachetului va fi plasată într-un depozit în euro la trei luni cu o dobândă fixă de 6% pe an, iar restul de 50% din sumă va fi plasat în până la şapte fonduri diferite ING Investment Management în euro, domiciliate în Luxemburg.
'Noul pachet se adresează clienţilor cu venituri mari, interesaţi de soluţii diversificate de investiţii în euro, care combină siguranţa unui depozit la termen cu câştigurile potenţiale ridicate ale fondurilor de investiţii. Pachetul Dual Prestige oferă acces la servicii de top în întreaga lume de administrare a investiţiilor şi se diferenţiază prin intermediul unei mari diversităţi a claselor de active, caracteristici care pot transforma acest produs într-o componentă cheie a oricărui portofoliu de economisire şi investiţii', a declarat Eliza Erhan, director Departamentul Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.
Pachetul Dual Prestige permite clienţilor să-şi retragă banii din fond în orice moment, fără comision de penalizare, iar suma minimă pentru investiţie este de 4.000 de euro.
Lansată la începutul lui 2011, linia de business Prestige a Millennium Bank se adresează clienţilor care au economii de cel puţin 20.000 de euro sau venituri lunare de minimum 1.400 de euro, prin produse şi servicii financiare dedicate, precum şi printr-o reţea de distribuţie specială şi manageri de relaţii cu clienţii dedicaţi. Clienţii Prestige ai băncii au acces atât la fonduri globale, administrate de ING Investment Management, cât şi la fonduri locale, administrate de Pioneer Asset Management. Banca a dezvoltat şi un program complex de asigurări de sănătate, în parteneriat cu Eureko Asigurări, creat exclusiv pentru clienţii Prestige, care oferă o gamă largă de servicii medicale, prin intermediul celor 250 de clinici şi spitale private partenere de pe tot teritoriul ţării.
Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară.
Grupul Millennium bcp are o reţea de peste 1.700 de unităţi şi mai mult de 21.000 de angajaţi.
Grupul Millennium bcp activează în Portugalia (ţara de origine), Polonia, Grecia, România, Elveţia, Mozambic, Angola, Franţa şi Luxemburg. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium. AGERPRES/(AS-Carmen Marinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Franks (FMI): O reducere a contribuţiilor de asigurări de sănătate ar agrava problema sistemului sanitar din România Sistemul sanitar din România nu are nici acum suficiente fonduri, iar o eventuală reducere a contribuţiilor de asigurări sociale de sănătate ar agrava şi mai mult problema, a declarat luni, la Banca Naţională a României /BNR/, şeful Misiunii Fondului Monetar Internaţional /FMI/, Jeffrey Franks.
INTERVIU/Petrescu (Poşta Română): Dacă nu aveam ghiulele de picior, indicatorii economici arătau mult mai bine Poşta Română va contracta în cel mult două luni un credit de 46,1 milioane de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) pentru realizarea unor investiţii în platformele IT&C, care au o vechime de peste 10 ani, dar şi într-un centru de sortare automatizat la Otopeni, a declarat...
Octavian Popa (MSD): Valoarea pieţei de pharma, 9,5 miliarde de lei, în 2011 Valoarea estimativă a pieţei pharma în anul 2011, fără a lua în considerare produsele pentru care nu este nevoie de prescripţie medicală şi vaccinurile, este de 9,5 miliarde de lei, a declarat, pentru Agerpres, Octavian Popa, director financiar la compania Merck Sharp&Dohme (MSD) România.
Fondul naţional de asigurări de sănătate primeşte noi fonduri la a doua rectificare bugetară pe 2010 Domeniul sanitar primeşte suplimentări majore de fonduri, plata unei părţi a arieratelor din sistem fiind urmărită prin cea de-a doua rectificare bugetară din acest an, pe care Guvernul a discutat-o în şedinţa de miercuri.
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 9 - 15 MAI Economia românească traversează o revenire ciclică sprijinită de cererea internă puternică astfel încât creşterea PIB ar urma să atingă 4,2% în 2016, principalele riscuri la adresa perspectivei fiind incertitudinile electorale şi cele externe, arată experţii FMI într-un raport elaborat în urma consultărilor...
Alba: Casnice coasigurate, pensionari şi copii, informaţi că trebuie să achite contribuţia de asigurări de sănătate Mii de copii, inclusiv de doi-trei ani, casnice şi pensionari cu venituri mai mici de 700 de lei, precum şi persoane care au câştigat sume de doar doi-trei lei pe acţiunile deţinute la Societăţile de Investiţii Financiare (SIF)-uri au primit în Alba din partea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală...