Cele mai citite
 


Recunoastere la cel mai inalt nivel pentru serviciile Stem SURE: Stem SURE a fost desemnata cea mai performanta companie de celule stem din Romania
marţi, 8 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

 

 
In urma celei de-a XVIII-a editii a topului firmelor din municipiul Bucuresti, organizat de catre Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, compania daneza Stem SURE a fost clasata pe locul 2, in categoria “Microintreprinderi”, domeniul “SERVICII”, grupa de activitate “Alte activitati referitoare la sanatatea umana”, fiind astfel prima companie de profil inclusa vreodata intr-un astfel de clasament.

 

 

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti a organizat a XVIII-a editie a TOPULUI FIRMELOR DIN MUNICIPIUL BUCUREŞTI, manifestare devenita traditionala pentru cea mai dinamica si puternica comunitate de afaceri a tarii, cea din Capitala.
 
Laureatii au fost stabiliti conform unei metodologii complexe, care imbina criterii precum cifra de afaceri sau rata profitului, cu criterii ce tin mai mult de latura calitativa a activitatii desfasurate de companii – eficienta utilizarii resurselor umane si eficienta utilizarii capitalului angajat.
 
Bogdan Ivanescu, presedinte Stem SURE: “Suntem prima companie de celule stem din Romania care primeste un asemenea premiu si suntem onorati de acest lucru. Faptul ca suntem primii care au reusit sa ofere cu profesionalism, daruire, curaj si foarte multa munca aceasta categorie de servicii si singurii care le ofera la adevaratele standarde occidentale, in speta daneze, si faptul ca furnizam cel mai rapid rezultat al procesarii – in medie in 36 ore de la nastere, ca suntem primii care stocam celule stem in mod standard in 2 recipiente, primii care am introdus o reala asigurare pentru terapii cu celule stem, primii care am inceput sa pregatim multiplicarea celulara si singurii care oferim testarea HLA gratuita pentru clientii nostrii - arata unicitatea acestei companii si explica in plus de ce Stem SURE este unul dintre leaderii pietei din Romania pe acest segment. In plus, compania noastra este o companie bazata pe corectitudine si profesionalism, cu radacini Daneze, care promite pastrarea standardelor asumate cu orice pret, asigurandu-va in continuare de toata daruirea noastra pentru viitorul familiei dumneavoastra”.
 

Stem SURE este o companie stabila si performanta financiar, fapt recunoscut chiar de catre Camera de Comert, si care are ca mod de lucru etica si transparenta fata de clientii sai. Stem SURE are in vedere cu prioritate interesele si cerintele clientilor sai, venind in intampinarea acestora cu servicii, oferte, consiliere si gasirea celei mai bune solutii, deoarece noi punem omul si sanatatea acestuia inaintea oricaror interese de ordin financiar. Stem SURE va asigura un viitor sanatos, deci de succes!
 

www.stemsure.ro

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Stem SURE a devenit cea mai premiata companie de celule stem din Romania Stem SURE, reprezentanta in Romania a bancii daneze de tesuturi umane StemCare, a primit in ultimul trimestru 5 premii prestigioase din partea Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti si din partea unuia dintre creatorii traditionali de topuri, si anume Compania Lista Firme...
Stem Sure sustine organizarea la Bucuresti a evenimentelor cu Dr. Michel Odent, unul dintre cei mai cunoscuti obstetricieni din Europa si promotor al nasterii cat mai putin traumatizante. In perioada 28 septembrie – 1 octombrie, Medlife si Stem SURE, alaturi de partenerii lor, il vor aduce la Bucuresti pe medicul obstetrician care a inspirat milioane de femei din intreaga lume in ceea ce priveste o nastere sanatoasa.
Stem Sure sustine organizarea la Bucuresti a evenimentelor cu Dr. Michel Odent, unul dintre cei mai cunoscuti obstetricieni din Europa si promotor al nasterii cat mai putin traumatizante. In perioada 28 septembrie – 1 octombrie, Medlife si Stem SURE, alaturi de partenerii lor, il vor aduce la Bucuresti pe medicul obstetrician care a inspirat milioane de femei din intreaga lume in ceea ce priveste o nastere sanatoasa.
Comunicat de presa: Stem SURE va asteapta la Baby Expo Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem, va asteapta la Baby Expo in perioada 8-11 decembrie 2011 Toate contractele incheiate pe perioada targului Baby Expo beneficiaza de 50% reducere din pretul procesarii tesutului ombilical
Dr. Bogdan Ivanescu este noul presedinte al Asociatiei Romane a Bancilor Acreditate de Celule Stem La fiecare 6 luni, membrii ARBACS preiau, prin rotatie, conducerea Asociatiei; In maximum 2 ani, piata de celule stem se va stabiliza din punctul de vedere al numarului de jucatori.
Dr. Bogdan Ivănescu este noul preşedinte al Asociaţiei Române a Băncilor Acreditate de Celule Stem Medicul Bogdan Ivănescu, care conduce compania Stem SURE, este noul preşedinte al Asociaţiei Române a Băncilor Acreditate de Celule Stem (ARBACS) pentru următoarele şase luni.