Cele mai citite
 


Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati', condamnat să plătească daune morale unui angajat
miercuri, 9 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă ''Mavromati'' Botoşani a fost condamnat la plata unor daune morale de 30.000 de lei, într-un dosar privind concedierea ilegală a unui salariat.
Magistraţii Curţii de Apel Suceava au obligat cea mai mare unitate medicală din Botoşani să achite fostului şef al Serviciului Resurse Umane, Normare, Organizare şi Salarizare (RUNOS), Stelian Aivăncesei, daune morale pentru desfacerea ilegală, de cinci ori, a contractului individual de muncă. Instanţa a decis, definitiv şi irevocabil, şi reangajarea pe post a salariatului.
''Dacă primeam daune morale de un leu, mă mulţumea pentru că am demonstrat că a fost bătaie de joc în privinţa mea. Nu banii mă interesau. Sper ca acum banii să se recupereze de la cei vinovaţi'', a declarat, pentru AGERPRES, Aivăncesei.
Este pentru a doua oară când Spitalul Judeţean ''Mavromati'' este obligat de instanţă să îi achite daune morale lui Stelian Aivăncesei. În luna martie, angajatul spitalului, care a fost concediat, în doi ani, de cinci ori, a obţinut daune morale de 10.000 de lei. AGERPRES/ (A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Spitalul Judeţean Mavromati, obligat pentru a patra oară de instanţă să reangajeze un salariat Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani a fost obligat la plata unor daune morale de 30.000 de lei unui angajat, care a fost concediat ilegal de patru ori în mai puţin de doi ani. Magistraţii Tribunalului Botoşani au decis, miercuri, că deciziile de concediere ale fostului şef al Serviciului...
Botoşani: O persoană muşcată de viperă nu a putut fi tratată la Spitalul Judeţean Mavromati, din lipsă de vaccin Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani au fost în imposibilitatea de a asigura tratamentul de specialitate în cazul unui pacient muşcat de viperă, din cauza lipsei vaccinului antiviperin, a declarat, luni, medicul şef al Unităţii de primire a Urgenţelor, Petrică Rădăuceanu.
Botoşani: Criză de antirabice la Spitalul Judeţean 'Mavromati' Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani se confruntă cu o criză de ser antirabic, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, managerul unităţii, Ovidiu Mimor.
Botoşani: Spitalul Judeţean refuză reangajarea unui salariat, în ciuda a patru hotărâri judecătoreşti Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani, medicul Ovidiu Mimor, este acuzat că refuză să aplice patru hotărâri judecătoreşti privind reangajarea unui salariat.
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' va fi debranşat de la reţeaua de termoficare Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani va fi debranşat, din această primăvară, de la sistemul public de termoficare, a anunţat, miercuri, managerul unităţii medicale, Gheorghe Damian.
Botoşani: Asistenţii medicali concediaţi de la Spitalul Judeţean Mavromati pot rămâne în instituţie până la 65 de ani Cei 74 de asistenţi medicali de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati ale căror contracte individuale de muncă au fost întrerupte pot fi păstraţi de unitatea spitalicească până la împlinirea de către aceştia a vârstei de 65 de ani, se arată într-un comunicat remis, luni, de Instituţia prefectului...