Cele mai citite
 


Comisar-şef de poliţie Doru Bădescu, noul director general al Spitalului de Urgenţă Prof. Dr. Dimitrie Gerota
miercuri, 9 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Comisar-şef de poliţie Doru Bădescu, din cadrul Centrului Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu ''Nicolae Kretzulescu'' Bucureşti, a fost împuternicit, marţi, de ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, să îndeplinească funcţia de director general al Spitalului de Urgenţă ''Prof. Dr. Dimitrie Gerota'' Bucureşti, informează un comunicat al MAI remis, AGERPRES.
Potrivit sursei citate, cu aceeaşi dată, comisar-şef de poliţie Teodor Bădescu a fost eliberat din funcţia de director general al Spitalului de Urgenţă ''Prof. Dr. Dimitrie Gerota'' Bucureşti, ca urmare a solicitării acestuia.AGERPRES/(AS - Cristina Tatu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sorin Oprescu a vizitat Spitalul Chaoyang din Beijing Beijing, 4 mar /Agerpres/ - Primarul General al Capitalei României Sorin Oprescu, aflat într-o vizită în China, a vizitat miercuri după-amiază Spitalul Chaoyang, unul dintre cele mai renumite unităţi sanitare din Beijing, informează Xinhua.
Bacău: Ambulatoriu de specialitate, deschis la Spitalul de urgenţă din Moineşti Un ambulatoriu de specialitate, complet reabilitat în urma implementării unui proiect finanţat cu fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, a fost deschis, luni, la Spitalul de urgenţă din Moineşti pentru activităţi curente de deservire a populaţiei.
UPDATE Corpul de control al premierului: Intervenţia de urgenţă în urma incendiului de la Colectiv a fost o acţiune necoordonată Intervenţia de urgenţă în urma incendiului de la clubul Colectiv, din seara de 30 octombrie 2015, a fost în mare parte o acţiune necoordonată, cu elemente de improvizaţie a autorităţilor, se arată într-o sinteză a raportului Corpului de control al premierului privind intervenţia de urgenţă la incendiul...
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă a introdus un parchet de servicii la cerere Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" Botoşani a introdus, începând de miercuri, în premieră, un pachet de servicii la cerere, a anunţat managerul instituţiei, Viorel Iliuţă.
Olt: Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a suspendat din activitate doi medici cercetaţi disciplinar Comitetul Director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a decis, marţi, suspendarea din activitate a medicilor Mircea Tusciuc şi Gheorghe Ciobanu, cercetaţi disciplinar în cazul unui copil în vârstă de patru ani căruia, după externarea din SJU Slatina, i-a paralizat braţul drept.
Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu: Lipsa personalului, una din marile probleme ale instituţiei Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Elena Dinu, a declarat miercuri la o conferinţă de presă că lipsa personalului este una din marile probleme ale instituţiei şi a afirmat că este nevoie de modificarea Legii rezidenţiatului în Parlament, precizând că actuala lege nu ajută spitalele.